Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek éves tesifelm...

Hogyan szerezzek éves tesifelmentést?

Figyelt kérdés

Ha kell, fizetek is érte a dokinak, de nem bírok ki még 1 évet tesiórákkal.

Ráadásul gyógytesire se tudok menni, mert a sulimtól 1 órára van, heti 4x kell menni 1,5 órára, és onnan míg hazaérek.. :S

Szóval se tesióra, se gyógytesi.. Ezt hogyan lehetne megcsinálni?

17/L

2012. aug. 2. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mi a baj a tesiórákkal? vagyis neked milyen szervi bajod van?
2012. aug. 2. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem a háziorvos adott felmentést
2012. aug. 2. 21:48
 3/12 A kérdező kommentje:

Háziorvos nem adhat egész éves felmentést...

Az a bajom, hogy mindig csak b@szogat engem a tanár, mert kövér vagyok. Megcsinálom a gyakorlatokat, de nem olyan jól, és akkor már egyes...

Felugrok a szekrényre szekrényugrásnál, de nem tudok bukfencezni rajta, 1-es..

Nem futom le 6 perc alatt a 1,5 km-ert, 1-es... Hát persze, hogy nem tudom ugyanolyan gyorsan lefutni, mint a többiek, akiknek nincs 30 kg súlyfeleslegük.. De most nem ez volt a kérdés..

2012. aug. 2. 21:49
 4/12 A kérdező kommentje:
A legszebb az volt, hogy tavaly bevezette, hogy ha valaki nem futja le 6 percen belül, akkor miatta újrafutja az egész osztály.. Így lett miattam többször is egész órás futás... Annyira megalázó!!
2012. aug. 2. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Szóval valahogy muszáj lesz felmentés, mert már most stresszelek miatta, mert megmondta évvégén, hogy "jóindulat miatt nem fogsz átmenni, ducika"....
2012. aug. 2. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, én is kövér vagyok. Engem is cikizett mindenki, nekem is ez volt tesiórán.

Egy ideig (kb 2 évig) dolgozott bennem a dac ahogy most benned is. Aztán úgy döntöttem, hogy ok, ennek most vége, mostantól mindent megcsinálok, amit csak akar.

Ha szekrényt kell ugrani ugrok. Tudod hányszor estem neki, egész testtel annak a kibaxott szekrénykek? Durva volt azért nekicsapódni a szekrénynek, majd beleborulni az egésszel a szivacsba.

De látta rajtam, hogy nem ellent mondok neki, hanem megcsinálom. Még ha nem is tudok rá felugrani. Egy ideig mosolygott rajtam, de én kőkeményen kimásztam a szivacsról mondtam neki jó lesz? Vagy próbáljam újra?

Eljátszottuk vagy 6x mindannyiszor borultam egy jót.

Aztán később futással ugyanez. Nem dacoltam, futottam ahogy tőlem tellett. Nem érdekelt tetszik-e neki.

Lássa rajtad megcsinálod, és ne szólj neki vissza. Rólam ezek után leszállt. De tényleg kapcsold le a dacot mert ő a tanárod neki lesz igaza.

2012. aug. 2. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Jah és én is kaptam 1-1- karót de nem izgattam rajta magam. Aztán volt, hogy utána beírt egy ötöst amiért "átugrottam" azt a szart. Persze ugyanúgy nekiestem mint eddig. Csak látta, hogy szerencsétlen vagyok, de próbálkozom...

A világ nem látott még olyat, hogy tesiből bukjon valaki. Te sem fogsz, Csak ne dacolj.

2012. aug. 2. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:

ez a tanár tényleg szemét, nem ez megoldás, amit ő csinál

másrészt viszont, ha nem tornázol még a suliban sem, akkor a minimális testmozgást is feladod, és maradsz dagi

9/12 A kérdező kommentje:

3 éve nem száll le rólam, pedig mindent megcsinálok, csak futni pl lassabban, pedig kiköpöm a tüdőmet a végére, szabályosan rosszul leszek, köhögök, alig kapok levegőt.

De nem érdekli, szerintem utál engem, egy szadista állat.. Amúgy sose beszéltem vissza neki, nem vágok pofákat, semmi...

10/12 A kérdező kommentje:

Nem bukik senki tesiből?? 9.-ben nálunk 6-an megbuktak!! Idén senki, én is épphogy átmentem, 2,0-ás átlaggal...

Minden hülyeség miatt 1-est adott nekem... 6 perc 30 alatt futod le? Oké, egyes..

2012. aug. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!