Mitől vannak ilyen striám?
Figyelt kérdés
Szinte már az egész felsőtestem meg a lábam szétrepedt de nagyon erősen. 18 éves srác vagyok, valszeg. a gyúrástól és a hritelen növekedéstől és a fogyástól alakulhatott ki, de mitől van egyre több és több?? Sprotolok rendzsresen, nem eszek egészségtelenkajákat stb. Már valami Sz@r kenőccsel is kenegetem magamat. Sosem volt még barátnőm mert önbizaolmhiányos vagyok, így mégannyira az lettem, lányoknál állítólag ez természes de én nem vagyok LÁNY. És így teljesen elmegy úgymond a féfiasságom ezektől a lilás izéktől.2012. aug. 19. 22:45
1/1 anonim válasza:
Hülyeség, hogy ez egy lány dolog, mindenkivel előfordulhat, és hát igen, valószínű a súlyváltozásoktól alakult ki. Ez meg egyszerűen a bőröd kötőszövetének összetételétől függ, sokan simán kihordanak x gyereket is és soha 1 csík sem lesz a bőrükön, másokon, meg 2-3 kiló ingadozás is keményen meglátszik(én is ilyen vagyok...). Még a sport és a kencék mellett figyelj oda a hideg-meleg váltózuhanyra a fürdések végén, így is kicsit feszesítheted a bőröd. És próbáljunk barátkozni a csíkokkal, ennyit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!