Egyszerre van striám, narancsbőröm és enyhe visszerem. Szerintem ez nem véletlen, lehet hogy van valami gond belül?
Az is visszér. Hajszál visszér.
Amúgy sok okos ötletem nincs, de én pl. 30 vagyok, nekem is vannak most már hajszál visszereim, csak nekem a combomon oldalt, hátul :(
19 évesen már visszérrel műtöttek (fogalmam sincs mitől jött ki), kb. 15-17 évesen már striás volt a combom és van némi narancsbőröm is. Ezen kívül hófehér a bőröm, a szőrtelenítés pöttyös, hiába nem borotválom hanem epilálok, és mivel néha befelé nő a szőr, még sebes is.
Az arcomról már ne is beszéljünk, mintha kamaszodnék :(
És fogalmam sincs, hogy mégis mit kezdjek ezzel. A legnagyobb melegbe is csak hosszú nadrágba merek emberek közé menni.
Szóval ezzel most nem segítettem rajtad, de nem vagy ezzel egyedül.
Ne is mond... én is nagyon el vagyok kenődve, nekem is vannak ilyen erek a combomon, narancsbőröm van, striáim, rosaceás az arcom, és vízhiányos a bőröm mindenütt. :((( 3x1órát tornázok egy héten, ami nagyon megizzaszt, rendesen eszek, házi csirkét és nem bevásárlóközpontosat, sok zöldséget gyümölcsöt eszek, ezenkívül napi 4 liter vizet minimum megiszok... Azt hallottam ezekre a bőrpanaszokra az egyetlen megoldás a Vivida tabletta(valószínű neked is kollagén hiányod lehet, ez természetes úton pótolná).
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!