Mi csíphet meg esténként?
Figyelt kérdés
este az ágymban néha megcsip valami,de hiába nézem át az ágyam nem találok egy átalot sem. egyszer tobb helyen megcsipett valami,de semmi nyoma nem volt,csak nagyon viszketett ki is vakartam,aztán volt,hogy pici pattanások voltak a válamon egymás mellet voltak sorba az nem annyira,de az viszketett,most tegnap pedig két helyen csipett meg valami,de eléggé nagy csípés és ha hozzáérek nagyon viszket.2012. aug. 16. 14:13
1/7 anonim válasza:
Bolha,szúnyog,légy esetleg pók? Általában a lakásban max ezek csípnek...
2/7 anonim válasza:
Ágyi poloska is lehet. Nagyon el tud bújni.
De lehet, hogy azz itózzadságtól van ilyen érzeted, velem is megesik, hogy úgy érzem, csíp valami, odanézek, de egyértelműen nincs ott semmi. Ha megdörzsölöm, az érzés elmúlik.
3/7 A kérdező kommentje:
én nem érzem amikor megcsíp csak aztán,hogy viszket.
2012. aug. 16. 14:29
4/7 anonim válasza:
Akkor meg fürdés után kiszárad a bőröd.. Hidratáld.
5/7 anonim válasza:
Talán vehetnél fel vastagabb ruhákat, hogy nehezebben tudjalak megcsipkedni. Habár nem szeretem a kihívásokat. Bőven elég, hogy az ágyad alatt kell feküdnöm egész este. Fáj már a hátam.
6/7 anonim válasza:
Szerintem bolha lesz. Nekem is volt hasonló :s
Jó alaposan kitakarítottam az egész szobámat, mindent, talán akkor elmúlt.
7/7 anonim válasza:
pasid átugrott hozzád a hipertranszpolátormokaidimenzió géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!