Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesem 2 v 3 esténként...

3 évesem 2 v 3 esténként előveszi a "fáj a hasam" dumát az utóbbi hetekben, és nem értem miért?

Figyelt kérdés
Kizártam ételeket/kakilást/hascsikarást, ráadásul néha csak elvágják a dolgot és elalszik. Mintha csak úgy szórakozna... Nem értem, és egyfelől aggódom h valami komolyabb baj van, másfelől nem tudom mit csináljak vele....
2012. júl. 17. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, nem lehet, hogy csak azt akarja, még foglalkozz vele? Lehet látja rajtad az aggódást és hogy elbizonytalanodsz.

Én a helyedben elmondanám neki (hiszen 3 évesen már nagyon értelmesek a gyerekek), hogy ha valóban fáj a hasad, akkor elmegyünk a doktor nénihez és kérünk egy teljes kivizsgálást. Ha nem fáj a pocakod, akkor ne csapd be anyát, mert ha tényleg baj lesz, akkor is azt fogom hinni, hogy szórakozol.

2012. júl. 17. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
azt még lefelejtettem, hogy nekem a 2 évesem pont a napokban mondta, hogy fáj fáj, kérdeztem tőle, hol fáj drágám? mutatta a lábát és kényeskedve mondta, hogy fáj, fáj. Nézegetem a kis lábát, hogy mi lehet a baj, erre elnevette magát. Ezt még eljátszotta aznap este, de már nem dőltem be, közben kacagott. Nagyon huncutok tudnak ám lenni.
2012. júl. 17. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam 29 honapos es ugyanezt csinalja. :) Nallunk mar regglente is eloszedte ezt a dumat bolcsibe indulas elott, hogy hatha otthon maradhat. Kis rafinaltak tudnak lenni. En mindig puszit szoktam adni a pocijara es attol elneveti magat.
2012. júl. 18. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is szokott ilyen lenni, igaz már 5 éves a gyerek, így könnyebb rájönni, hogy mi a gond. Nála a beszorult puki szokott problémát okozni, illetve ha éhes vagy ha teli van azt is fájdalomként éli meg.

A lába is szokott fájni (nincs rajta sérülés) van, hogy éjjel is felkel rá, így arra jutottam, hogy érzi ahogyan nő (nekem is sokat fájtak a csontjaim gyerekkoromban)

Az nagyon jó amit az első írt. Ja és nálunk régebben sokat mondogatta, hogy fáj a torka, már kezdtem aggódni amikor mondtam neki, hogy mutassa meg, hogy hol...és tök máshová mutatott (a gyomrára).

2012. júl. 18. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Megbeszéltem vele, arra azt mondta rendben van. Erre tegnap este megint csinálta. De aztán a fáj a hasam után jött a túl sötét van (pedig nem volt), nem akarok aludni, stb. 2 órán keresztül megy a hiszti már 5. este óta, és nem értem, miért. Semmi megrázkódtatás nem érte, éjszaka sem ébredt fel rossz álom miatt. Tanácstalan vagyok. Aztán meg ugye nem eléggé kipihent, napközben hisztisebb. És most is kijelentette h nem akar aludni. Mondtam neki h feküdjön be az ágyba, és pihenjen, nem kell aludni. Könyvet nézeget és elvan.

Tényleg nem értem...

2012. júl. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!