Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem le erről a...

Hogy beszéljem le erről a húgomat? Az életével játszik

Figyelt kérdés
Húgom súlyos beteg,most a fejébe vette,hogy elkezd úszni,vagy vízilabdázni versenyszerűen,már egy klubhoz is bejelentkezett,pedig még az MRI leletei sem jöttek meg,az orvosok különféleképpen vélekednek arról,hogy sportolhat-e egyálatalán,egy nem éppen nagy szaktudású orvos azt mondta neki,hogy sportolhat nyugodtan,mások nem nagyon engednék őt...már most jár ki úszni barátnőivel edzésképpen
2012. aug. 14. 11:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy sportorvos sem fog ebben állást foglalni, az nagy felelősséggel járna. Tegye azt, amiről úgy érzi, jó lesz neki.
2012. aug. 14. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:

mivel elég hosszú az az idő mire eljut odáig hogy versenyszerűen sportolhasson, kezdetben úgyis csak arról lesz szó hogy egyáltalán sportolhat-e

nekem mitrális prolapsus-om van de én sportolhatok mindent,úszni és futni szoktam

a versenysportot semmiképp sem erőltetném a helyében de napi 1-2 óra mozgás talán nem árt. egy jó kardiológus véleményét kellene kikérni

2012. aug. 14. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
A FALLOT TETRALOGIA gyógyítható!
2012. aug. 14. 12:40
 14/15 A kérdező kommentje:
igen,ő írta ki a kérdéseket,de nem tudom,h miért itt kérdezősködik,versenyszerűen egyhamar úgysem játszhat,egyébként fallotra műtötték,de tavaly jött a vérrög
2012. aug. 14. 12:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért, te miért itt kérdezősködsz?

Figyi, nem fogod tudni megérteni őt. Ő a beteg, és ti, a környezete nem érezhetitek át, amit ő. Ti azt érzitek, hogy NEKTEK rossz az, hogy Ő beteg. És azt tudjátok, hogy NEKTEK milyen rossz lenne, ha neki romlana az állapota, vagy történne vele valami. De ő ezeket totál máshogy éli meg.

2012. aug. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!