Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy intézzem el,...

Nem tudom, hogy intézzem el, a lánnyal, vagy a családjával beszéljem meg?

Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőm,és a lakótársam is egyben nem beszél velem,nem tudom miért.Nem tudtam vele semmit se megbeszélni szinte.Most rendezni kéne az albérlet tulajával a dolgokat.,de az említett lakótársam elég gyerekes még,pedig 20-on túl van rég,de egyedül semmit se tud megoldani.Mindenre azt mondja,h majd lesz valami,nem tudom,vagy majd az anyja elintézi.Ebben az esetben jobb lenne a szüleivel megbeszélni az albérlettel kapcsolatos dolgokat?
2012. máj. 28. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

mit kell rendezni?

ha ilyen kelekótya, állítsd kész tények elé

2012. máj. 28. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Miféle barátnő ez, hogy nem beszél veled? Kapd el szépen és magyarázd el neki, hogy az albérlet dolgainak a rendezése nem kedv kérdése, mert hamar az utcán találhatja magát és kereshet más albérletet. Szedje össze magát és intézze el, amit kell, mert te nem fogod helyette. Vagy mond meg neki, ha ennyire nem képes, akkor riassza a szüleit, hogy oldják meg helyette, de azért ez huszonévesen elég ciki.

Nem kell vele finomkodni, mert ha valóban barátnak tartod magad, kell néha egy ilyen alapos fejmosás, hogy kicsit észhez térjenek az emberek. Ő sem finomkodik veled, amikor mindennel leráz.

2012. máj. 28. 15:03
 3/5 A kérdező kommentje:
már nem vagyunk jóban,de vele komolyan nem lehet beszélni,így hát elég ciki,de szülökkel kell megbeszélnem
2012. máj. 28. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy nem vagytok jóban, de mégis lakótársak vagytok, elkerülhetetlen a beszélgetés néhány esetben, mint most is. Ebből lehet még nagyobb balhé lesz, ha a háta mögött felkeresed a szüleit, szerintem mindenképp vele tisztázd le. A szüleinek meg bármit is mondasz, úgyis te leszel a rossz meg az árulkodós.
2012. máj. 28. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem okosabb volna szüleinek szólni,ha ennyire flegma és nemtörődöm.Majd ők rápirítanak,és minden el lesz szépen intézve.
2012. máj. 28. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!