Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hánytatás. Hogyan állítsam le...

Hánytatás. Hogyan állítsam le a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy az egyik legjobb barátom ilyesmit művel... Megrémültem és most nagyban pörög az agyam, hogyan segíthetnék. Ötlet? Valaki esetleg, aki átélt már ilyet?
2012. jún. 26. 18:49
 1/6 Dexy válasza:
Ha ilyen komoly a gond szüléknek kell szólni vagy orvoshoz menni vele ...
2012. jún. 26. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:
már felnőtt nőnek mondható, nem tartja a kapcsolatot a szüleivel, szóval... orvos. :/ de milyen orvos?
2012. jún. 26. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem egy perverzió?

Láttam már filmeket ahol erre gerjednek a csajok, hogy jól szájbarakják őket okádásig aztán megint teleisszák magukat valami szrral és megint okádásig rakatjáka szájukat.

Ettől élveznek közbe.. :$

2012. jún. 26. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
... viszlát.
2012. jún. 26. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Hármas, te beteg vagy!

Kérdező: a barátnőd valószínűleg bulimiás. Pszichiáter segíthet neki, de csak akkor, ha ő is akarja. A betegség oka, hogy legalább a teste felett kontrollt akar gyakorolni. Sok esetben egyébként a betegek jól tanuló lányok, vagy olyan nők, akik a munkájukban sikeresek. Esetleg próbálj vele elbeszélgetni arról, hogy milyen károkat okoz a szervezetének, hogy a saveróziótól tönkremennek a fogai, hogy a táplálékhiány miatt kihullik a haja, hogy szép lassan felmondják a szervei a szolgálatot. Nyugodtan, higgadtan beszélgess vele, a parancs, vagy az erőszakos tanács ilyenkor csak árt. éppúgy, mint az érzelmi zsarolás: mindegyik esetben magát kezdi büntetni, szóval intenzívebb lesz a hánytatás vagy teljesen leáll a kajával.

2012. jún. 26. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:
tisztában van a káros következményekkel és fél is tőlük, de képtelen uralkodni magán. említettem neki, hogy esetleg orvoshoz kéne menni... de még megfontolni sem hajlandó. megpróbálom meggyőzni. köszönöm szépen a segítséget!
2012. jún. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!