Barátnőmet 34 évesen műtötték petefészek daganattal ami rosszindulatú volt, kemora megy, milyen egyéb dolgokat ehetne, ihatna ami segítené a gyógyulását?
Nemrég több helyen is olvastam, hogy a tudósok rájöttek, hogy a daganatos betegeknek hanyagolniuk kell a cukrot és a cukrozott dolgokat, mert ahogy nekünk, úgy a daganatnak is üzemanyagként szolgál.
A megfigyelések alapján azok, akik leszoktak a cukorról azoknál lelassult a daganat fejlődése a műtét után meg nehezebben újult ki.
Egyébként mindenféleképpen az orvossal kell ezt megbeszélnie, mert mi itt nem biztos, hogy helyes válaszokat adunk.
A barátnődnek gyógyulást!
Én 2 éve túl vagyok rajta.És hidd el,hogy a C-vitaminon kívül,minden csak hit és pénzkérdés.De érdeklődjön az orvosoknál,nővéreknél.Méreg ellen mit akarsz szedetni vele??
Hatalmas türelmet kívánok a kemohóz.Nem csak neki,a környezetének is.Nem embernek való,mégis ki kell bírni.
És meg lehet,meg kell gyógyulni.
Én Danone Actimelt ittam kemo alatt.
Nekem baromi sokat segített, sosem hittem benne, de szuper volt.
Ha nem ittam fájt a hasam egy csomó ételtől.
Azt még el kell mondanom hogy fogyasztását az orvosok nem javasolják, mivel baktériumtartalmú!
Csak saját felelősségre fogyassza!
De én melegszívvel ajánlom!!!
Még valami.
Semmit nem vonjon el magától, akármit is hall különböző élelmiszerekről.
Egyen-igyon ami csak jól esik és amire éhezik, kell a kemó alatt az utánpótlás a szervezetnek.
Ha majd végzett ráér azon gondolkozni mit ehet és mit nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!