Ez pánikbetegség, vagy valami súlyosabb?
Tegnap óta vannak durvább tünetek...Tanultam itthon,és egyszer csak elzsibbadt a kezem,nem tudtam fogni.iszonyatos szédülés fogott el,épp hogy nem ájultam el.Utána remegés,hidegrázás,fejtetőn,orrgyöknél kisugárzó szorító fájdalom.
Ma volt egy vizsga,ott nem voltam rosszul,de mikor hazajöttem,akkor megint szédülés,enyhébb zsibbadás.Létezik,hogy tudat alatt pánikolok,vagy valakinek volt már ilyen betegsége?Nem tudom egyértelműen erre fogni,ügyelet volt kinn este,de azt mondták hogy csak pánikolok,felesleges volt kijönniük...kedvesek.Persze orvoshoz megyek,de ez a helyzet egyszerűen halálra rémít..teljesen halálfélelmem van.
Szerintem a pánikbetegség is van olyan "komoly", mint egy szervi betegség, sőt...
Viszont itt nem kapsz választ, mert senki nem lát beléd, nincs, aki megmérje a vérnyomásodat, csináljon egy EKG-t.
NE az ügyeletet hívogassátok (persze érthető, hogy megijedtetek...), hanem haladéktalanul menj el a házidokihoz, ő ad beutalót oda, ahova kell. Ezek a zsibbadásos dolgok nem viccesek.
köszönöm!
Hát igen,tudom hogy nem viccesek,én sem röhögtem rajta,konkrétan azt hittem,meghalok.Borzalmas tud lenni.Az ügyeletet a párom hívta ki,mert nem tudta,hogy szedjen össze...Még csak 20 éves vagyok,vizsgaidőszak is van,lehet köze van ezekhez,de nem vagyok benne biztos...Nagyon rémisztő.Megyek orvoshoz,de egyszerűen annyira lassú minden...hónapokat kell várni egy egy vizsgálatra,és addig meg megbolondul az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!