Agydaganatra gyanakszok. Lehetséges?
AZ agydaganat eléggé valószinütlen.
Viszont van olyan, hogy valakinek a két szeme nem egyformán romlik. (És ha két szemmel nézel, akkor a rosszabb szem félig le van kapcsolva, hogy ne zavarja a látást).
Elsö lépésként mindenképpen csináltass optikusnál látástesztet, és ha szükséges, szemüveget. A többi emlitett tünetet is okozhatja ez.
Amikor elkezdődött nálam a depi-pánik kombináció, ugyanilyen tüneteket észleltem. Elmentem szemészetre ahol mondták hogy minden rendben.
Szédültem, rosszul láttam, nehezemre esett egyenesen menni, bizonytalan volt a járásom.
Szedsz gyógyszert a pánikra? Mert ha igen, annak is lehet ilyen mellékhatása.
Beszélj erről orvossal.
Az hogy agydaganatra "gyanakszol", szintén a pánik miatt van.
Ha felsorolnám neked hogy én már mi mindenre gyanakodtam...
Szóval keress fel valakit akiben meg tudsz bízni. Hogy az pszichiáter, kineziológus, homeopata vagy természetgyógyász az csak rajtad áll de tenned kell valamit.
Remélem segítettem!
Az én bal szemem fél dioptriával rosszabb, mint a jobb. A kettővel együtt jobban látok, mint külön-külön, viszont szemüveg nélkül homályosan látok és szédülök is, pontosabban nem kimondott szédülés, csak olyan, mintha nem lenne egyensúlyérzékem.
Nem kell fantáziálni hülyeségekről, hanem el kell menni szemorvoshoz, kapsz egy szemüveget (ha nem akarod, akkor kontaktlencsét), és egyből kigyógyulsz az egydaganatból, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!