Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, de már elviselhetetlen. Minden napi szédülős hass puffadás bal kar zsibbadás érzéktelenség stb, már elegem van, Mit mit cisnáljak én bele fogok bolondulni.16/f2012. ápr. 17. 16:07
1/2 anonim válasza:
Pont valamelyik nap olvastam erről,hogy egy fiatal srác pánikbeteg lett,de nem akart pszichológushoz menni,így elkezdte a saját módszerével gyógyítani magát. A múltbéli konfliktusait megbeszélte mindenkivel,az elfojtott dolgokat kimondta,így már rájött a pánikbetegsége okára,aztán kb fél év múlva már ugyanúgy mert buszon,villamoson közlekedni. Nem tudom nekem mitől van,de próbáld meg megkeresni rá a választ,ha gondolod menj el pszichológushoz,vagy beszélgess róla valakivel. Remélem tudtam segíteni :) 15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!