Lehet köze a pajzsmirigynek? Vagy pánikbetegség?
Mostanába többször előfordul hogy nyugalmi állapotban 90-100at ver a szívem.Álltalában 80, de sokszor azt is soknak érzem.
Ma is bekellett vennem egy 25mg-os Betaloc-ot (háziorvos írta fel,ha nagy szükség van rá ) ami levitte 100-ról 70re.Rendesen jól éreztem magam.
Múlthéten megvolt a vérvétel,holnap lesz lelet,majd pajszmirigy Uhra küldött a doki mert szerinte megvan kicsit duzzadva (amire nyáron kerülne sor de inkább megyek magándokihoz szerdán mert már nem bírok várni).
Szedek Frontin 0,5-is feszültségoldásra,ezt 4 éve adták pánikbetegségre(nem szedem 4éve). Lehet már akkor is a pajzsmirigy volt a hunyó?
Már az agyamra megy az aggódás.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Értem. Nekem 1 hete írta fel a doki mert azelőtt vasárnap az ügyeletes adott egy szemet. Másnap mondtam a dokinak és felírta de csak akkor vegyek be belőle ha megint nagyon fel megy.Közölte hogy még ne szedjem rendszeresen.
Ma megyek a vérvétel eredményért.
Az eredmény:
Egy csillag van
MPV 6 fL normális 8-13ig
Meg ami feltünt nekem az a Vvt süllyedési sebesség 2mm/óra és 5-18ig normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!