Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meggyógyulok a betegségemből...

Bakesz kérdése:

Meggyógyulok a betegségemből mitől vannak ezzek a fájdalmak?

Figyelt kérdés
Pánikbetegséggel küzdök kb 3 hete, Helex nevű gyógysert írtak ki a pszichiátrián, kétszer vizsgáltak meg kórházban hogy van-e szervi bajom de sose találtak semmit, de viszont nekem folyamatosan zsibbad a féloldalam, szúrkálodik a mellkasom néha, a gyomorégést érzek, váll és hátfájdalmat és néha fejfájást érzek. A vérnyomásom sokszor felszökik 150/80-ra de aztán 1-2 óra múlva ismét rendben van. Gyakran rohamszerűen szédülök nyom a mellkasom izzadok, fájnak a végtagjaim. Rettegek hogy megfogok halni, de mindenki nyugtat hogy nem lesz semmi bajom nem fogok meghalni én mégis rettegek. Mitől lehet ez sok probléma ezt csak a szorongás hozza ki? A sok szorongástól meglehet halni? , lesz szervi következménye? 18 éves vagyok és még előttem van minden. és engem ez a betegség teljese megbolonditott. Hétfőn megyek vissza a pszichiátriára szerintettek befeküdjek egy kis időre, ott foglakozznak velem, megfogok ebből gyógyulni? Ha fáj már valahol egyből bepánikolok hogy itt a vég . Nyugtassatok meg hogy nincs semmi bajom!

2012. jan. 28. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szendi Gábor: Pánik című könyvét ajánlom, olvasd el.
2012. jan. 28. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szintén pánikbeteg vagyok, ugyanezekkel a tünetekkel Nekem a magneb6 és a citromfű tea segít, pszichiáter ajánlotta. De azért próbáld magad ráállítani a pozitív gondolatokra. Ajánlom még neked awww.neuroptim.hu oldalt, facebookon is van, ő kigyógyult belőle, leírja a történetét, és van ilyen öngyógyító tanfolyama, iratkozz fel rá és ingyenesen elküldi emailben.
2012. jan. 28. 10:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a pszichiátrián CSAK gyógyszerezés – vegyszerezés - bajelfojtás folyik

- nincs feltáró - megismerő - gyógyító beszélgetés, analízis sajnos : (((( - úgyhogy NE!

Dr. Tringer László pszichiáter prof. előadásán beszélt arról, hogy a pánikbetegség: a régi hisztéria- csak ez most divatosabb kifejezés rá, de az orvosok tudják.

Önuralom, önismeret – ezek segítenek.

Két választ adnék, mert nem ismerem, a létszemléleted.

1.

„Istenben bízom, nem félek, ember mit árthat nekem”

Bachnak van egy gyönyörű kantátája: Komm, Süsser Tod – Jöjj édes halál-

Arról van szó, az életet lényege, hogyan jussak vissza a Teremtőhöz – és ennek idejét a Jóisten tudja, hívni fog. És azt tisztaszívvel várom, készülök rá. Addig is Bach ír olyan szépeket, aminek végén megköszöni Istennek, hogy leírhatta- Soli Deo Gloria. – írja a végére.

2.

Ennek semmi értelme, nincs Teremtő, az anyag magából bugyborékolta ki az emberi tudatot-lelket- ami azután olyan ügyes, hogy a Holdra is eljut, stb.

Akkor: nem mindegy, hogy mikor halok? 20 vagy 40 évesen?

hogy 20 évvel többet vagyok halott?

Egy, ami nem mindegy, hogy könnyű szívvel, boldogan éljek:

Addig is tegyük a dolgunkat, legjobb tudásunk szerint. Az élet keletkezése és elmúlása felett nincs hatalmunk, lehet befolyásolni, nyújtani, gyógyítani, szebbé tenni, rosszabbá tenni ezt a tartamot, de a végtelent, az Örökkévalót NEM érinti... Ezt el kell fogadni.

az 1. és 2. válasz konzekvenciája is az: tegyük a dolgunkat legjobb belátásunk szerint, tisztaszívvel, nem elmenekülve a nehézségek és a sorsunk elől.

Bach:

http://www.youtube.com/watch?v=SeUtNrmfg1E

2012. jan. 28. 10:23
 4/4 anonim válasza:
nem tudom milyen vallasu vagy en kereszteny vallasu vagyok elkuldok neked privatba egy videot nezd meg ott majd hallani fogod hogy ,hogy lehet sajat magadat meg gyogyitani rajtam sokat segitett ilyen panikbetegsegben tobbszor nezd meg a videot de ha erdekel akkor mast is at kuldok neked ami sokat fog segiteni ebben a betegseg lekuzdeseben gyogyszer nekul
2012. jan. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!