Hogyan kezeljem azt a helyzetet, hogy gyógyulok a pánik betegségemből?
Kedves kérdező!
Elég érdekes a kérdésed. Én ugyanis gyógyult pánikbeteg vagyok, de a betegségem alatt folyton csak azt kívántam, hogy legyek újra a régi. Ezért szedtem a gyógyszerem, és mindent elkövettem, amit csak javasoltak, hogy végre meggyógyulhassak. És ennek is eljött az ideje. Igaz, nálam ugy, hogy fokozatosan lettem jobban és jobban. Pontosabban elmaradtak a rosszullétek, a rossz gondolatok. És ez nagyon jó érzés volt. Ma már , hiába kerülök hasonló szituációba, ami előidézte, tudok ellene védekezni. Tanultam technikát és stratégiát ellene. Tehát tudom, hogy van fegyverem ellene, és még-egyszer nem tud legyűrni a pánik, mint előtte. Ha te is keresztülmentél ezeken, akkor éld nyugodtan az életedet, kerüld a rossz helyzeteket, de akkor se ijedj meg, ha valami történik. Ebből a betegségből ki lehet kászálódni, és visszatérni a mindennapokhoz.
Nehogy már ettől pánikolj, hogy meggyógyultál! Élvezd, hogy szabad vagy, és kapsz levegőt. Olyan csodálatos az élet. Gyönyörű a természet, lásd meg a csodákat. Ne gondolkodj azon, hogy hogyan dolgozd fel, csak éld az életed. Gratulálok neked.
Egy gyógyult pánikbeteg.
Szendi Gábor, vagy neuroptin?
Vagy nem is voltál pánikos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!