Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan kezeljem azt a helyzete...

Hogyan kezeljem azt a helyzetet, hogy gyógyulok a pánik betegségemből?

Figyelt kérdés
Eddig mindig attól féltem,hogy beteg vagyok és meghalok,tele voltam feszültséggel és állandó görcsben voltam.Most pedig már nem ezt érzem,teljesen nyugodt vagyok,kiengedtek az izmaim,csak ritkán vannak negatív gondolataim.Mégis most ettől félek olyan furcsa,hogy jól érzem magam.Ez egy ördögi kör!Hogyan dolgozzam fel a pozitivitás?Már évek óta beteg vagyok,és már megszoktam hogy feszülök,most meg olyan könnyű vagyok,ami kissé megrémiszt,de persze nagyon örülök is neki.???

2012. jan. 5. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elég érdekes a kérdésed. Én ugyanis gyógyult pánikbeteg vagyok, de a betegségem alatt folyton csak azt kívántam, hogy legyek újra a régi. Ezért szedtem a gyógyszerem, és mindent elkövettem, amit csak javasoltak, hogy végre meggyógyulhassak. És ennek is eljött az ideje. Igaz, nálam ugy, hogy fokozatosan lettem jobban és jobban. Pontosabban elmaradtak a rosszullétek, a rossz gondolatok. És ez nagyon jó érzés volt. Ma már , hiába kerülök hasonló szituációba, ami előidézte, tudok ellene védekezni. Tanultam technikát és stratégiát ellene. Tehát tudom, hogy van fegyverem ellene, és még-egyszer nem tud legyűrni a pánik, mint előtte. Ha te is keresztülmentél ezeken, akkor éld nyugodtan az életedet, kerüld a rossz helyzeteket, de akkor se ijedj meg, ha valami történik. Ebből a betegségből ki lehet kászálódni, és visszatérni a mindennapokhoz.

2012. jan. 5. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Nehogy már ettől pánikolj, hogy meggyógyultál! Élvezd, hogy szabad vagy, és kapsz levegőt. Olyan csodálatos az élet. Gyönyörű a természet, lásd meg a csodákat. Ne gondolkodj azon, hogy hogyan dolgozd fel, csak éld az életed. Gratulálok neked.

Egy gyógyult pánikbeteg.

2012. jan. 5. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szedtél rá valamilyen gyógyszert? Mitől gyógyultál meg?
2012. jan. 6. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon régen nem szedek semmit,Azt hiszem saját magamat gyógyítottam meg elkezdet másképp gondolkodni és mindenhez pozitívan állni.Váltottam párkapcsolatot is ami szintén sokat segített.Rájöttem,hogy azok a dolgok amiktől eddig féltem nem fognak megtörténni csak eddig ezt nem hittem el.De most sikerült valahogy "átprogramozni" az agyamat.
2012. jan. 8. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Az "átprogramozás" alatt mit értesz? Relaxációt, vagy mondogattál valamit magadnak?
2012. jan. 8. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szendi Gábor, vagy neuroptin?

Vagy nem is voltál pánikos?

2012. jan. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!