Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet ez pánikbetegség?

Lehet ez pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Régebben elég rossz időket éltem és nagyon mélyen bennem maradt. Mostmár sikerült kicsit helyrerázni magam, de most amikor stresz ér. Nem bírom.... levegő után kell kapkodnom, könnyezek, és elkezdek remegni... kb. fél óra szokott lennia amíg teljesen le tudok nyugodni.
2012. febr. 29. 21:27
 1/3 A kérdező kommentje:
barátnőmnek is enyhébb pánikbetegsége van ami még nem oylan durva, és azon gondolkoztam hogy lehet ez is egy gyengébb pánikbetegség jele?
2012. febr. 29. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem pánikbetegség, de jó úton jársz afelé. És ahogy az írásodból kiveszem, feléd nem időnként jár a stressz, hanem rendszeresen, vagyis valamiért az életed része lett. Nos, ettől a stressztől próbálj megszabadulni. Talán változtass az életviteleden. Nem kell sokat, csak egy kicsit. Gondold el, ha minden nap ugyanakkor kelsz, ugyanazzal a villamossal mész, akkor nagy valószínűséggel ugyanazokkal az emberekkel fogsz találkozni. De ha kicsit csúsztatsz a dolgon, csak 5-10 percet, már más lesz a szitu. Tehát gondold végig, miért van ez a stressz benned, és mi kell, hogy elkerüld, vagy hogy ne félj tőle. Jobbulást kívánok.
2012. febr. 29. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
majd próbálkozok. :) köszi.
2012. febr. 29. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!