Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pontosan mit jelent az hogy...

Pontosan mit jelent az hogy kimossák valakinek a fülét?

Figyelt kérdés
Átfolyatják a dobhártyán is??És az biztos hogy kijön,mert nekem a strandon ha víz alá megyek akkor bennmarad mindig és csak éjszaka jön ki(iszonyúan fáj és felébredek)

2012. máj. 26. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy úgynevezett Farkas fecskendőbe langyos vizet tesznek, és azt beinjektálják a külső hallójáratodba. A nyomás hatására kijön a megkeményedett fülzsír. A dobhártyát nem bántják vele.Strandon miért nem használsz füldugót? Lehet kapni direkt strandra, úszásra való füldugókat is. Nézz körül, az interneten.
2012. máj. 26. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Találtam is neked!

[link]

2012. máj. 26. 09:03
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi már tavaly vettünk és már volt is a fülembe egyszer és jó:) (aqua world-ben)

Csak attól félek hogy hülyének néznek majd hogy a strandon füldugóval vagyok:S

2012. máj. 26. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért néznének hülyének? Gondolod, hogy másnak nincs ilyen problémája? Ha kijössz a vízből, már ki is veheted.
2012. máj. 26. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
és akkor végülis a fülmosásnál nem folyatják át a dobhártyán ,ugye?Mert akkor lehet hogy elkéne mennem mert szokott fájni a fülem de nincs begyulladva mert nem mondta az orvos meg néha zúgni is szokott:S
2012. máj. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!