Fáj ha valakinek kimossák a fülét? Milyen érzés és hogy csinálják?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 16:54
1/15 anonim válasza:
nagyon vicces vagy első...
Injekciós fecskendővel (NYUGI NINCS RAJTA TŰ) langyos vizet spriccelnek a füledbe... és utána oldalra kell döntened és odatesznek a nyakadhoz egy tálkát amibe kifolyik a váz.
Nekem régen volt ilyen, olyan mint mikor hajat mosol és belemegy a víz... kicsit csikiz meg bedugul, de nem fáj nyugi:)
2/15 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi az nem váz hanem VÍZ:D
3/15 anonim válasza:
Nekem még nem mosták ki a fülem csak így kiszívatták nem tudom mekkora a különbség de nekem az nem fájt csak elég kellemetlen érzés volt.
4/15 anonim válasza:
Nem hívnám fájdalomnak, mert nem az, picit inkább furcsa, de ne félj tőle!
5/15 anonim válasza:
Valóban olyan, mint egy nagy injekcióstű tű nélkül, langyos vizet spriccelnek bele. Nem fájdalmas, kicsit fura érzés. :)
6/15 anonim válasza:
Nekem egyszer kimosták gyerekkoromban, de ne aggódj, egyáltalán nem fáj, szerintem nem is kellemetlen, csak szokatlan :)
7/15 anonim válasza:
nekem nagyon fájt... alig birtam ki de nekem csaka zért, mert sok baj volt a fülemmel, irtózom tőle.. nagyon félek ettől..... :S:S
8/15 anonim válasza:
Nekem két éve kellett kimosatni a fülem. Fájni nem fájt, de úgy megszédültem, hogy majdnem hánytam. Igaz ez azért volt, mert nálam többször is meg kellett ismételni a műveletet. Az egyik családtagom véletlenül meglökte a kezemet, amikor éppen a fülemet pucoltam és nekem "sikerült" belöknöm a fülpiszkálóval a fülzsírt a dobhártyámig. Nagyon fájt a fülem ettől, nem hallottam, a fülem kimosása maga volt a megváltás. Nyugi, Neked se fog fájni :)
9/15 anonim válasza:
dehogy fáj.. nekem már sokszor csinálták.. inkább az kellemetlenebb amikor megpiszkálják.. a mosás előtt. 14/L
10/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem fáj. Picit fura érzés, de nem fáj, ráadásul pillanatok alatt megvan az egész. Ahogy belespriccelik a vizet, már folyik is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!