Fáj ha valakinek kimossák a fülét? Milyen érzés és hogy csinálják?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 16:54
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ most már nem félek.Vajon a fülzúgáson is segít a fülmosás?
2010. aug. 6. 19:52
12/15 anonim válasza:
Mielőtt még fülmosásra mész,próbáld ki a fül gyertyát,Lehet kapni a gyógyszertárakban.Nagyon szépen kitisztítja a füledet és kifejezetten jó érzés.
Egyébként a fülmosás sem fáj.
13/15 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten kellemes, amikor kimossák a füled, főleg azután, hogy az előtte levő 5 napban ordítani tudtál volna a fájdalomtól. Pont jó meleg a víz, és tényleg megkönnyebbül az ember, amikor kijön, aminek nem kellett volna benne lennie.
Bár én kicsit féltem, hogy meg fogok ijedni attól, hogy hirtelen jön a víz, de végül nem volt vészes.
14/15 anonim válasza:
Szerintem tök jó érzés, főlleg hogy utána milyen tisztának érzi az ember...
15/15 anonim válasza:
Nem kellemetlen, legfeljebb érdekes, semmitől nem kell tartani, amúgy zubog az ember fülében a víz, ezt hallani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!