Volt már valakinek így? (menszesz)
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve.Lassan megkéne hogy jöjjön a menszeszem,de nagyon fájnak a melleim,feszülnek.Múlt hónapban pedig rózsaszínű volt a vérzésem.Nem tudom,hogy most ez általános vagy esetleg baba van a dologban?
AKINEK BUNKÓ HOZZÁ SZÓLÁSA LENNE AZ KERÜLJÖN EL!!!
Köszönöm a segítséget!
2012. máj. 25. 07:56
2/5 anonim válasza:
1. ne pánikolj!
2. amíg menstuálsz (menopauzáig), mindig lesznek furcsaságok a mensiddel (nekem kb 16 év után kezdett el fájni a cicim a mensi előtti héten)
3. bizonytalanság esetén egy terhességi teszt a legjobb, amit tehetsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 25. 08:38
4/5 anonim válasza:
Csinálj tesztet, mert így még akár terhes is lehetsz. az előző havi rózsaszínű "vérzés" is utalhat rá. Most már biztos kimutatja, ha az vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenek előtt veszek tesztet,mert nem fáj a hasam,derekam se.Lehet kismama vagyok.
2012. máj. 25. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!