Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy valakinek a menszes...

Lehet hogy valakinek a menszesz idején semmi baja? (has, fejfájás stb. )

Figyelt kérdés
Én nekem mindig mondják az oszt,társaim hogy így-úgy fáj valamijük de nekem semmi de semmi bajom sincsen soha. Ez alkat kérdése?? Szerencsés vagyok e szempontból? (még csak 3-4hónapja jött meg)
2009. máj. 19. 17:38
 1/10 anonim válasza:
100%

Mikor nekem annó megjött 13 évesen, akkor nagyon szenvedtem vele, aztán kb 18 évesen mintha valami csoda történt volna, elmult minden fájdalom mikor meg van.. néha az első napon fájdogál a hasam, de az is ritka...

ez biztos alkati kérdés, barátnöm pl minden hónapban görcsöl, hány, erőtlen, nekem meg semmi

2009. máj. 19. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már jóideje és nekem sincs soha semmi 1 kis hasfájás de minimális az is pár napig és ennyi 4 havonta 1 szer:D kb
2009. máj. 19. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
kihagytam hogy igen nagyon szerencsés vagy mert van olyan mber aki csak tabeltta segitségével képes pl menni mert annyira görcsöl :S
2009. máj. 19. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt az elején semmi bajom. Tavaly kezdődött és azóta szenvedés minden mensi. Görcsoldóval és fekvéssel tudom csak elviselni. 34 éves vagyok.
2009. máj. 19. 17:52
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat remélem később se lesz bajom .S
2009. máj. 19. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 éves koromban jött meg és nagyon megviselt. Hánytam, iszonyúan görcsöltem, néha belázasodtam. Ez kb. 1-2 évig tartott. Kb. 16 évesen már fogamzásgátlót szedtem, mert annyira rendszertelen volt a menszeszem, hogy a doki felírta. Aztán időben jött meg mindig és már kevésbé görcsöltem, de azért mindig fájt a hasam. Aztán nemrég szültem és mintha csoda történt volna, meg se érzem a menszeszt, csak látom a bugyimon, hogy megjött. Lehet hogy a szülés változtatta meg, de most sokkal jobb.
2009. máj. 19. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
14 voltam mikor megjött és csomó ideig énis csak néztem, hogy mit hisztiznek mások 3 napig...semmi bajom nem volt, meg se éreztem. aztán miután elkezdtem szexuális életet élni, na azóta elátkozom azt a 2 napot, mert olyankor beszedek egy erős fájdalomcsillapítót, különben meghalnék. egyébként alkat kérdése is, de a hormonhatások is befolyásolják, a szexuális élet pedig megváltoztatja némileg a hormonháztartásunkat, bármennyire is hihetelen. szóval még lehet rosszabb, de ha szerencsés vagy, akkor ilyen marad mindig.
2009. máj. 19. 19:52
 8/10 anonim válasza:
100%
Nekem amikor eloszor megjon ugyanugy mint neked semmit se éreztem 1 évig aztán kezdodott el a hasfájásom
2009. máj. 19. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
hali,nekem 15 évesen jött meg először,akkoriban nem volt erős és kb 7 napig tartott és 4évig egyáltalán nem fájt semmim sem,majd ettől kezdve meg jelenleg is az első napon fáj kicsit a hasam(olyan állandó nyomó érzés,de nem görcs),ilyenkor én is beveszek valami fájdalomcsillapítót de az utána következő napokban már nem kell mert nem fáj,az első és a második napon a legerősebb,utána már kibírható,közepes a vérzésem,most 22 vagyok.
2009. máj. 20. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam amikor megjött, azóta semmit nem érzek se elötte se utána, semmim nem fáj, nem szédülök, nem vagyok nyügös. Sajnos azért olykor engem is elér a has görcsölés de akkor nagyon, de ez hálég 5 havonta ha előfordul. Szerencsés vagyok én is. :)
2009. máj. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!