Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aldiban masszázsággyal van...

Aldiban masszázsággyal van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Masszőr iskolába járok.Szeretnék venni egy masszázságyat.

Az Aldiban kapható masszázságy 29990Ft-ért 3 év jótállással.

A kérdésem az lenne,hogy :

Milyen minőségű? Megéri az árát? Valakinek esetleg van vele tapasztalata?

Köszi !

#masszázs #Aldi #masszázságy #Aldi masszázságy
2012. máj. 22. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem láttam, de a Tescóban vettem 25000-ért pár éve, és meg vagyok elégedve vele. Csak mivel fa, nehéz, mint a dög, de otthonra tökéletes. Nézd meg a súlyát és hogy van-e táska hozzá, valószínűleg jó lesz.
2012. máj. 23. 07:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Igazából a masszázstanárom azt mondta,hogy Auchanban vagy Tescoban ne vegyek, mert azzal nem jók a tapasztalatok.Letörő fejtartó, szervizelés nem megoldott stb. Az Aldis ágyra van 3 év gari. Azért az talán jelent valamit.

2012. máj. 27. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg a masszázstanárom mondta, hogy vegyem meg 25-ért a Tescóban. Ha nem ilyen helyen veszed, akkor 70 körül van.
2012. máj. 27. 22:23
 4/7 A kérdező kommentje:

70 ezerért az rablás. A legtöbb boltban 30 és 40 között van. Attól függően pl ,hogy fa vagy fém.

Pl:

[link]

2012. máj. 29. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ez is 18 kiló, és a feje helyett a lábrészét lehet megemelni. :-)
2012. máj. 29. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon profi a csávó, ebben az árkategóriában ő az isten. ;)

2014. okt. 24. 15:25
 7/7 anonim válasza:

Kb egy éve vettem én is egy Aldisat, otthon használtam ritkán! Most vittem be a szalonba, ahol kozmetikus vagyok és testmasszázst is csinálok! Remélem bírja majd a "strapát"! Azt tanácsolta valaki, hogy mivel középen nincs lába szereltessek rá, hogy jobban tartson, össze ne csukoljon valaki alatt...

Szerintetek?

2015. márc. 23. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!