Normális, hogy 13 évesen 86 kilógrammot nyom ha rááll a mérlegre?
14 évesen 90 kiló voltam, és 172 centi magas. Ha hiszed ha nem, átlagos alkatú gyerek voltam! Látszott hogy nem vagyok egy deszka, de az orvos is azt mondta, hogy egyelőre nem kell diétáznom, mert a csontjaim is olyan nehezek, és nem vagyok kövér egyáltalán.
Aztán 18 évesen elkezdtem fogyózni, 178 cm voltam és 78 kilóra lefogytam. Kinnt volt az összes bordám, arcom bevolt esve, szemem ki volt dülledve, rozoga voltam.
Csak azért írtam le, mert nem biztos hogy attól hogy 160 centi magas a lány, 50 kilónak kéne lennie. Persze ha nagyon kövér, akkor az nem jó, de lehet csak elég lenne egy 10est ledobnia és máris egészséges lenne, nem?
sajnos ő valószínűleg egy betegségben szenved.kényszeresen eszik.mert aki csak akkor eszik ha éhes az nem nyom közel 90kg-ot.én is 160 cm vok 59kg-mal,szal nem vok egy Barbie baba.Bár állíólag legalábbis srácok szerint jól nézek ki mert van rajtam mit fogni.Én sajnos azért híztam meg egy kicsit mert rendszertelenül ettem.Úgy értem h reggel meg délelött szinte semmit v max. 1 almát és mikor suli után hazajöttem 3kor akkor elkezdtem nassolni és 5kor ettem főtt kaját mert megvártam a szüleimet és aztán egész este semmit,csakhogy apa sokszor 9kor meg 10kor ért haza és Vele vacsiztam sajnos nem túl kímélő ételeket pl. pizzát,tésztát meg ilyesmiket.Szal sztem a csaj kényszeresen eszik.Mikor unatkozik meg ilyesmi.Gondolom h nem vizet iszik első lépésként le kellene szoknia a cukros üdítőkről(coláról,fantáról) majd utána a szénsavasokról és meg kellene próbálnia vmi diétát de már a is elég ha nem ilyen sokáig tartókat csinál pl. vannak ezek a 2 hetesek az pont arra jó h a gyomra összeszűküljön.Én nemrég csináltam egy ilyet kb 3 hete és nagyon jó volt igaz csak 7 napig csináltam de úgy is fogytam 2 kg-ot és egyáltalán nem voltam éhes és most meg meg sem bírok már enni egy teljes ebédet úgy értem h vmi mindig kimarad v a második fele v a leves.
sztem egy ilyen kellene neki illetve sok mozgás.menjetek el görkorizni az jól megmozgat,a futást nem ajánlom mert abban sztem hamar elfárad egy ekkora termet.v röpizzetek az sztem jó móka is és fogyaszt is.egyen a lány sok gyümölcsöt meg zöldséget és igyon zöld teát és ha 4 után nem eszik biztos h fog fogyni.egyik sulistársam 100kg felett volt és egész nap amit csak megkívánt evett de 4 után semmit.és 1 év alatt lefogyott most vmi 65kg.
sok sikert
Nem lenne kövér ha nem enne annyit. Ezt talán az anyukájának magyarázd el.
Ugyanis nem a lány főz magának és nem ő csomagolja magának a kaját ha suliba megy. S nem látja otthon a jó példát. Talán az anyjának így szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!