Megtehetem, hogy nem állok rá a mérlegre az orvosi vizsgálaton?
Szerdán megyünk az osztállyal orvosi vizsgálatra. megnézik hogy hogyan látunk, megmérik,hogy mennyi kilók vagyunk.Nem vagyok kövér,de ez a nő minden évben hangosan beszólogat,ha valakinek van egy kis tulsúlya.Én nem fogok ráálni a mérlegre. Lehet ezt csinálni?
14/L
Megteheted simán, de:
- egyrészt így semmi értelme az orvosi vizsgálatnak
- másrészt attól hogy nem állsz rá egy mérlegre, ha van rajtad felesleg, az nem fog eltűnni.
Amúgy meg sz*rd már le, hogy ki mit szólogat be. Ha Te úgy érzed magad jól, ahogyan most vagy, akkor az teljesen jó, és nehogy már más mondja meg, hogy neked mi a jó.
én nem érzem magam kövérnek,de vékony sem vagyok.
Nem fogom neki hagyni,hogy az osztályból az összes lány előtt megalázzon mert nem 40 kg vagyok.
köszi a válaszodat!
Inkább készülj fel előre a beszólásra valami frappáns válasszal!
Az a legtutibb, ami nem sértő, mégis helyreteszi az orvost (védőnőt, asszisztenst). Legközelebb rájön, hogy attól még senki sem fog fogyni, ha megszégyeníti. Csak okosan:)!
Nyugodtan álljál rá.
Nehogy már egy védőnő miatt még Húsvét napján is ezen rágódj, hogy befog szólni:)
ha beszól akkor ne figyelj oda, vedd úgy mintha nem is szólt volna vmit, ha meg durvát beszól, nyugodtan olsd be, hisz ő nem tanár, nem tud veled kiszúrni, egy évben egyszer látod 5 percre azt kész..
Ha meg a többi csaj szól be, mond hogy te legalább nem vagy gyenge, azt ennyi..
nem kell parázni nyugi.
(megjegyzem egyszer nekem beszólt a védőnő azért mert 5 kiloval nehezebb voltam, azt mondta : mivan kislányom te malachizlaldába laksz: én erre aha miért nem tetszik, magánügy h mi a véleménye, sz*rok magára, azt ennyi, utána csak pislogott...
volt olyan h vki meg túl vékony volt, azt piszkálta h mivan anorexiás avgy, nem telik ételre anyádnak, stb..
ezek sajnos ilyenek, b*szogatnak, de ha sértőn ne nyeld le.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!