Mit tegyek a fáradtság ellen?
Lehet, hogy le leszek hurrogva, de leírom én hogy jártam.
Évekig szedtem multivitamint, c vitamint, a vitamint...
Reggel egyszerűen ne mtudtam felkelni. ( itthon dolgozom, tehát nem is kellett mennem időre ) Fél kilenc, kilenc órakor ha felkeltem ,már teljesen oda voltam, hogy milyen korán ébredtem, de jó. Viszont legtöbbször 10-11óra között ébredtem. Ha valami miatt hét előtt kellett kelnem, egész nap rosszul voltam.
Egyszer más miatt, de úgy döntöttem, hogy semmi vitamint nem fogok szedni. Azóta max. fél hétkor ébren vagyok, de van hogy hat előtt kelek frissen. Ha hét után ébredek véletlenül, akkor már úgy érzem, hogy átaludtam a fél napot, annyira hozzászoktam a korai keléshez. Este kb. tízig ébren vagyok napközbeni alvás nélkül. Ja, régebben volt, hogy rendszeresen lefeküdtem délután is aludni.
Tehát nekem pont hogy az volt a gond, hogy vitamint szedtem. Úgy látszik, nem feltétlen van szüksége a szervezetnek plusz vitaminbevitelre. Talán próbálj ki te is néhány vitaminmentes hetet. Talán nálad is az lesz a gond mindössze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!