Rettentő fáradtság ellen mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi egy évben nagyon fártadt vagyok, csak a kávé tartott életben. A legszörnyűbb az, hogy csak 16 éves vagyok. A szüleim eddig engedték, hogy kávét igyak, néha, de mostanában már ők is észrevették, hogy túl sokat iszok. Viszont ez nélkül nem tudok felébredni, tanulni, koncentrálni, mert annyira fáradt vagyok, hogy majd le fordulok a székemről. Napi 6-7 órát alszok, és több nem is kell, mert akkor már túlalszom magam és ezért vagyok nyűgös.
Kérlek segítsetek! Mit tehetnék? Ráadásul jön a nyári szünet, én meg majd csak itthon alszom, vagy mi lesz?
Ui.: Tudom, hogy a kávé nem megoldás, de nem tudtam anno jobbat, és most sem tudok!
2010. máj. 27. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ha nyűgös vagy, de nem fáradt, szard le :D
Próbálj meg korán elaludni.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez lehetetlen, mert rengeteget kell tanulnom!
2010. máj. 27. 20:32
3/3 anonim válasza:
16 évesen miért kell ennyit tanulnod? Élvezd ki a középiskolát inkább, egyetemen sokkal több lesz az anyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!