Mit ajánlanátok? (fáradtság ellen)
Figyelt kérdés
a munkám sajnos elég hosszú ideig lhúzódik és 3-4 órákat alszom. nagyon leterhel :S nemtudom magamat kipihenni. multivitamint már szedek de nemigazán érzek különbséget :( nincs valami olyan gyógyszer ami energiát ad és nem káros? :D2011. máj. 11. 12:13
1/5 anonim válasza:
Magnézium.Én is nayon keveset alszom....
Hosszú távon betegséghez vezethet a kialvatlaanság.próbálj hétvégén pihenni.
2/5 D.O.81 válasza:
Egy nap szabi, új munkahely, kóla, alvás a slozin és nincs olyan gyógyszer ami neked kellene.
Üdv!
3/5 A kérdező kommentje:
sajnos 7végén is dolgoznom kell. szabadság nincs :S vagy dolgozok vagy kirugnak.... szakács vagyok heti 1 szabadnappal és 1 rövidített nappal :(
2011. máj. 12. 16:51
4/5 D.O.81 válasza:
Részvétem.
Sajnálom, hogy még léteznek ilyen rabszolgahacsár zsaroló tetűbeb@szott munkáltatók és cégek.
Ajánlom kezdj el keresni sürgősen másik munkahelyet, különben véged. Ők úgyis leszarják, hogy te élsz vagy sem.
Nekik te nem vagy több, mint egy nyúzható állat, amiről addig nyúzzák a rétegeket, amíg él.
Bocsáss meg a nyers modoromért, de amit írtál az nagyon felháborított.
Sok sikert.
5/5 A kérdező kommentje:
:( Tudom, h kéne másik hely. de olyan nehéz találni :S... ráadásul a fiztés sem mind1 :S
2011. máj. 14. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!