Mi az oka az erős hajhullásnak egy 17 éves lánynál? Mivel lehet megállitani?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és az utobbi időben erősen elkezdett hullani a hajam.
Festetem, de miota ezt tapaztaltam, hanyagolom azt is
Lehetséges hogy vmi táplálkozási gond van a httérben? vagy stressz?
Mivel lehet mérsékelni?
2009. jún. 24. 15:50
1/6 anonim válasza:
Az "erős" kifejezés, az relatív. A szakemberek azt mondják,hogy napi 100 szál hullása még normális.
Egyébként lehet táplálkozási gond, és sterssz is, mint ahogy mondta, nyilván ezeken kell változtatni. ... vagy meglátogatni egy bőrgyógyászt.
2/6 A kérdező kommentje:
100 szálnál joval több
reggelre tiszta haja párnám, meg napközben a ruhám, fésü
és miylen táplálkozás jo a hajnak?
2009. jún. 25. 12:51
3/6 anonim válasza:
hajvasalás,hajszárító is roncsolja.nekem is nagyon hullik,a festést én is abba hagytam.lehet kapni kapszulát a patikában,ami erősíti a hajat.kérdezd meg a gyógyszerészt!biztos hogy tud neked segíteni!
4/6 anonim válasza:
Bánfi sampon+hajszesz eggyüttes használata segít! nekem bevált..nekem is hullott a hajam..mondjuk nekem nem ,,nagyon"de nekem is több volt napi100 szálnál!de a patikában érdeklődj..mert a Bánfinak több hónap után van eredménye.. :(
5/6 anonim válasza:
Egyél Revalit kapszulát, a lányomnak nagyon jót tett gyönyörű lett a haja!!!
6/6 anonim válasza:
Én a Varga-termékekre esküszöm,nagyon jók!Használj Varga hajhullás elleni cseppeket,tuti az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!