Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az oka az erős hajhullásnak...

Mi az oka az erős hajhullásnak egy 17 éves lánynál? Mivel lehet megállitani?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és az utobbi időben erősen elkezdett hullani a hajam.

Festetem, de miota ezt tapaztaltam, hanyagolom azt is

Lehetséges hogy vmi táplálkozási gond van a httérben? vagy stressz?

Mivel lehet mérsékelni?

2009. jún. 24. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Az "erős" kifejezés, az relatív. A szakemberek azt mondják,hogy napi 100 szál hullása még normális.

Egyébként lehet táplálkozási gond, és sterssz is, mint ahogy mondta, nyilván ezeken kell változtatni. ... vagy meglátogatni egy bőrgyógyászt.

2009. jún. 25. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:

100 szálnál joval több

reggelre tiszta haja párnám, meg napközben a ruhám, fésü

és miylen táplálkozás jo a hajnak?

2009. jún. 25. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
hajvasalás,hajszárító is roncsolja.nekem is nagyon hullik,a festést én is abba hagytam.lehet kapni kapszulát a patikában,ami erősíti a hajat.kérdezd meg a gyógyszerészt!biztos hogy tud neked segíteni!
2010. jan. 3. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Bánfi sampon+hajszesz eggyüttes használata segít! nekem bevált..nekem is hullott a hajam..mondjuk nekem nem ,,nagyon"de nekem is több volt napi100 szálnál!de a patikában érdeklődj..mert a Bánfinak több hónap után van eredménye.. :(
2010. jan. 3. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyél Revalit kapszulát, a lányomnak nagyon jót tett gyönyörű lett a haja!!!
2010. jan. 3. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Varga-termékekre esküszöm,nagyon jók!Használj Varga hajhullás elleni cseppeket,tuti az eredmény!
2010. jan. 4. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!