28 éves vagyok, már kétszer volt nagyon erös melkasi fájdalmam. Ez olyan mintha a gyomrombol indulna és szétterjed az egész melkasamon és a hátamra is kisugárzik. Mi lehet?
Figyelt kérdés
ezt tart kb 5 percig és amikor a legerösebb a fájdalom akkor abba marad. lehet hogy szivinfartus gyanus vagyok?2010. márc. 11. 09:51
1/4 anonim válasza:
Nem ártana egy kardiológust felkeresned akár priviben, akár beutalóval!
2/4 anonim válasza:
szia! a refluxnak is ugyanez a tünete. a háziorvos meg tudja állapítani, hogy szív vagy gyomor eredetű.mindenképpen kell orvosi vizsgálat, mert az ember a legrosszabbra gondol. a reflux fiataloknál is gyakori.
3/4 anonim válasza:
Ha el mész egy EKG-ra,ott meg tudják mondani,hogy volt e már valami gond a szíveddel.Gondolok itt az infarktusra.Sokan kihordják lábon,de többnyire csak egyszeri alkalommal.A második esetnél,mivel már sérült a szív,a tünetek erősebbek,komolyabbak,és azt lábon nem hiszem,hogy bárki elviselné,így 99 %-ban orvoshoz fordulnak vele.Elképzelhető,hogy tényleg gyomorproblémád van,esetleg gyomorideg,de a mellkasi fájdalom más betegség tüneteként is szokott jelentkezni.Bízom benne,hogy nincs komoly bajod,de jobb lenne,ha orvoshoz fordulnál,mert itt látatlanban nagyon nehéz diagnózist felállítani.
Jó egészséget kívánok,
Üdv. Cardiologus asszisztens
4/4 A kérdező kommentje:
köszönszépen mindenkinek a tanácsokat természetesen megyek orvoshoz csak addig is érdeklödtem.
2010. márc. 11. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!