46 éves nő vagyok. Iszonyú erős a mensesem! Vannak
tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
mitől lehet,és mi a megoldás?orvosi problémám nincs.
2010. szept. 19. 10:36
1/5 anonim válasza:
Valószínüleg ez már a hormonrendszer kezdődő változásától van,hisz 45 éves kor után számítani lehet rá. Ha teheted,kérdezd meg anyukádat,neki mikor-hogyan kezdődott a változókor, mert gyakran hasonlít egy családon belül a történet.
Mindenkáppen érdemes lenne orvoshoz fordulnod, mert kaphatsz gyógyszert is erre a problémára.
2010. szept. 19. 10:53
2/5 anonim válasza:
Én 53 éves vagyok, és 3 éve távolitották el a méhem. Előtte évekig szenvedtem az erős vérzéstől. Volt, hogy nem tudtam utcára menni. Munkahelyemen is csak szenvedtem. Sokszor kellett hármas védelemmel elindulnom, ha érted mire gondolok, és még igy is már a kocsiban átáztam. ERGAM csöppen éltem.Sokszor voltam orvosnál, csináltak egy eü-s kaparást, de semmit nem ért. Aztán elküldtek hüvelyi ultrahangra, ott kiderült, hogy tele vagyok daganattal.Gyorsan mütöttek ,jó indulatú volt. Azóta semmi bajom. Újra élek, utazom, programokra járok.Nem kell mindig a naptárt néznem.Nem vágták fel a hasamat, igy még ez se okozott gondot. Jobbulást.
2010. szept. 19. 12:04
3/5 anonim válasza:
Nekem fiatalkorom óta erős a vérzésem,igaz, csak 2-3 napig.Most 49 vagyok, pontosan megjön, semmi problémám nincsen(mioma,daganatok,ciszta ,egyebek).
Jellemző az orvosokra, hogy 40 után előszeretettel pakolnak ki.Ezt nem helyeslem!Persze más kérdés, ha valóban szükséges és az életed múlik tőle...
Ha más egyéb jellegű problémád nincsen(gondolom nődokihoz jársz rendszeresen),akkor nincs min aggódnod.Remélem sikerült megnyugtatnom téged.
2010. szept. 19. 13:11
4/5 anonim válasza:
Ha nem idegenkedsz a gyógynövényektől,próbáld ki a palástfüvet.Erős vérzésnél csökkenti a mennyiséget.
2010. szept. 19. 16:04
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!Azért kicsit megnyugodtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!