3-4 napja erős hányinger, undor a szagoktól, kajától, tegnap éjszaka erős hasmenés. Milyen vírust kaphattam el? Mitől múlik el végre? 2OL
Nem tudok enni és még a citrom sem segít a hányinger legyőzésében, tegnap éjszaka pedig hihetetlen módon ment a gyomrom. :S
Először azt hittem, hogy felfáztam (pár hete az is megtörtént) és gyógyszereket szedek azóta (Paracetamol, Ospen, felfázás elleni cucc), de ma reggel is ugyanolyan hányingerrel ébredtem, az éjszakai hasmenésről nem is beszélve. A gyomrom duzzadt picit, pedig enni is alig bírok, sőt, majdnem semmi nem megy le mert undorodom a szagoktól is. :S Mi bajom lehet és mikor múlik el végre? :S
Koszonom a valaszod!
Epp havim van (mondjuk mar 7 napja tart az is, amit kicsit sokallok), ezert nem lehetek terhes. Orvoshoz mennek is, csak masik varosban vagyok, ahol nem ismerek senkit es nem is az anyanyelvemen beszelnek, ezert inkabb megvarom jovo penteket, ha addig nem javul a helyzet, otthon felkeresem a dokit.
Gyomorproblemam mindig is volt, nem lehet amiatt? Probalok sok vizet inni, de meg attol is rosszul vagyok, a citromot tudom megenni valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!