A rossz bélrendszer örökölhető? Vagy csak a táplálkozáson múlik?
Nagymamád mit eszik, hogy mindig székrekedése van? Illetve te?
Esztek sok zöldséget, gyümölcsöt, elsősorban káposztát? Az nagyon jó székletet csinál. Illetve még természetes orvosság a tökmagolaj. Azt mondják, napi 1 evőkanál csodákat művel.
Hát reggelire ilyesmik: zsemle, felvágott, bundáskenyér, paprika, retek mostanában, ilyesmi.
Ebéd: vagy leves, vagy főzelék + utána valami sütemény, pörkölt körettel, ilyesmi.
Vacsora: vajaskenyér, kifli ehhez hasonlók.
Mondjuk most nálam az volt a hiba hogy pár napig nagyon ráálltam egy bizonyos kekszre, és az lehet a hibás + tejberizst ettem 2 napon is ebédre, reggelire meg vacsorára kenyeret + kiflit. Áhh nem tudom mi lesz így, de nagyon rossz már....
Kérdés, hogy mennyit iszol (vizet) naponta? Ugyanis ha túl kevés folyadékot fogyasztasz, az szßekrekedést okoz.
Az étrendedböl meg nagyon hiányzik a zöldségféle (nyersen, salátának), meg a gyümölcsök.
Több hashajtót ne vegyél be, mert baj lesz.
Fog jönni magától, ne aggódj... egyél, igyál amennyit scak tudsz, mert akkor is beindul az emésztés.
Ja azt kihagytam hogy 1-1 almát megeszem egy nap, de tudom az sem túl sok. Amúgy a tejre érzékeny vagyok, pl húsvét környékén minden nap ettem franciasalátát (ugye az tejföl + majonéz) és nagyon jó volt a gyomrom tőle, minden nap kellett mennem. De most ihatok bármennyi tejet, semmi eredmény....
Nem túl sok vizet iszom. Vagyis most átálltam a csapvízre mert nincs itthon ásványvíz + a teára, de szerintem max 1-1,5 litert iszom. Így jobban belegondolva lehet ez is a gond okozója.
Nem, nincs más tünet. Vagyis délelőtt hányingerem volt, de csak a hashajtók meg a tej miatt. Rágondolok a tejre és émelygek már...
Hát remélem megindul, de az erőlködéstől már mintha véres is lenne wc papír, meg fáj is...
Köszönöm hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!