Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz az ha egy pasinak, a jó...

Gáz az ha egy pasinak, a jó oldala egyezik a rossz tulajdonságaival?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem gondoltál arra, hogy esetleg kicsit ki kéne fejtened a kérdést?

Vagy csak én vagyok olyan ostoba hogy nem értem?!

2012. ápr. 13. 15:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazad,van. Mindent meg tud csinálni,dolgos ,szorgos, de ez mind ital nélkül nem megy. Ha józan véletlenül, vagy spicces akkor kedveskedő, ha részeg féltékeny agresszív.
2012. ápr. 13. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha alkesz,akkor repül.Legalábbis nálam.Gondolj arra,hogy a gyerekeitek utálni fogják.Mert az alkoholista apákat általában utálni szokták.Én is utálom az enyémet.
2012. ápr. 13. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja,nem válaszoltam.Szerintem ez gáz,de te érzed.
2012. ápr. 13. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ott mihamarabb.sürgősen..
2012. ápr. 13. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Már meg történt, és mégis bele halok, üresnek érem magam, a magány miatt. Nem értem magam sem! Mindenkinek ment a pont, mert jól esett,a magányomban!
2012. ápr. 13. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
ez normális, én is így voltam vele. még egy darabig így lesz, rohadt egyedül fogod érezni magad, de nem szabad visszatáncolni hozzá. tudnod kell hogy jönni fog jobb, ha itt lesz az ideje. fel a fejjel!
2012. ápr. 14. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!