Mamám öngyilkos lett?
A mamám ezen a héten közölte anyukámmal hogy öngyilkos lesz, azt hiszem szerdán, ma szombat van, ma van a nagy nap az 50. házassági évforduló, és most papám azzal jött le hogy menjen anya mert mamát nem tudják felkelteni.
Éjszaka hányt!! Esetleg bevehetett valamit?Sok gyógyszert szed a lábára, feldagad neki ha azt nem szedi.Kérlek írjatok!!! Nagyon szomorú vagyok, nem azért hogy pont ma, mert a halálhír mindig rossz!De én és anyukám furcsáljuk mintha vissza akarna vágni a papámnak, hogy ezen a napon történik.
a 10.nek üzenem hogy a jóédes......... köszönöm csak ez nagyon rosszul esett!!
Igen sajnos, most jöttem haza, a mamám sajnos elhunyt, lehet hogy akaratból, lehet anélkül már soha nem fog kiderülni!!
Nagyon hiányzik, de még ettől is jobban izgat az én anyukám, nagyon sokat kell segítenem hogy lelkileg feltudja ezt a rosszat dolgozni!
Sajnálom, ha valóban így történt.
De hogy őszinte legyek, nem túl életszerű, hogy valaki egy közeli hozzátartozója halála után néhány órával nekiáll internetezni....
12-es válaszadóval egyetértek.
...de ha netán mégis igaz, akkor sajnálom! Bár tényleg furcsa, hogy ezek után a net előtt ül...
Ez az egesz vagy kamu, vagy pedig iszonyatosan erzeketlen vagy.
Mikor meghalt a mamam eszembe nem jutott volna netezgetni. el tudom kepzelnı mennyire megrazhatott ez az egesz. Max. par oraja tudhatod, hogy meghalt, de mar itt logsz, ahelyett, hogy anyudat tamogatnad.
Nagyon remelem, hogy csak kamu.
Nagyon sajnálom:(Őszinte részvétem.Arra esetleg nem gondoltatok,hogy ide visszír?mert aggódtunk mi is.Ez nem jelenti azt,hogy ő érzéketlen.
Szegényt,sehogy nem tudták megmenteni?Gyomormosással sem?:(:(
Kedves utolso.
Valoszinuleg te meg nem eltel at hasonlo helyzetet. Ha megis, akkor tudnod kell(ene), hogy ilyenkor az ember a gyasztol es a hirtelen nyakaba szakadt teendoktol eszebe sem jut netezgetni.
Mikor az en mamam meghalt, olyan voltam, mintha fejbevagtak volna. Vagy zokogtam, vagy bamban neztem kı a fejembol. Beszelni is keptelen voltam.
Erom sem lett volna bekapcsolnı a gepet.
De orulok, hogy a kerdezo azert van olyan szuper jofej a nagy gyaszban, hogy ir nekunk (kik is vagyunk mi neki?) es ertesit minket.
Nagyon örülök, hogy Nektek ekkora empátiátok van, de sajnos ezt nem mindenki mondhatja el magáról.
Pl. én nagyon könnyen viseltem Nagyapám halálát, ezt mondták is sokan kívülállók is. Pedig Ő nevelt.
A lelkiismeret-furdalás volt erősebb...
Imádkozni szoktam, hogy tudjak szeretni, legyen több empátiám... és néha próbálok tenni is ezért, de azt nehéz meg nem tudom, mit lehet tenni.. próbálok jobban odafigyelni az emberekre, de nehéz...
A másik oldalról pedig...
El tudom képzelni azt is, hogy valaki azért foglalja el magát ilyenkor, hogy könnyebb legyen. Vagy azért írja ki ezt az internetre, mert ijedtében azt se tudja, mit csinál.
Ujujuj....az okoskodók most állítsák le magukat!!!
Sajnos vagy sem az élet megy tovább, higgyétek el nem könnyű ez!!!
Sajnos így tudom magam lekötni most meg aztán főleg ideges vagyok, úgyanis anyukám felbontot egy üveg bort iszik hisztizik bátyámnak, én s ott vagyok velük 3an, a testvérem kisfia internetezik, remélem nem bűn hiszen csak 4éves!!
Másrészt én sem tudok mást csinálni, nyakunkba szakad sok dolog, mégis mondja meg valaki hogy szombaton mit tudunk intézni?????Na most tessék gondolkodni, és a hülye megjegyzéseiteket tartsátok magatokban!!!
Egyébként csak érdekelt hogy ki hogy vélekedik erről, hogy öngyilkosság vagy csak hirtelen halál???!!!Sajnos ezt sosem tudhatjuk meg ugyanis az orvos mondta hogy lehet végezni boncolást jó pénzért, de sajnos még a temetési pénzt is rohadt nehéz összeszedni nem hogy arra!!Másrészt meg fogalmatok sincs arról hogy miután kiírtam a kérdést öltöztem és mentem hozzájuk!!
De ti meg már egyből leharapjátok az ember fejét......
A részvéteket köszönöm!És a normális válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!