Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szoktathatnám rá a...

Hogy szoktathatnám rá a húgomat a kézmosásra?

Figyelt kérdés
Amikor hazajön, akkor egyből átmegy a szobájába és útja során összefogdossa a kilincset meg a holmijait amíg átöltözik. Csakis átöltözés után hajlandó kezet mosni. Sajnos enyhén szellemileg sérült, így anyával hiába magyarázzuk neki hogy mosson előbb kezet, nem hajlandó. De én nem tudom megfogni a kilincset, az ajtót, amit a buszos kezével összefog :S Mennyi idő után pusztulnak el a bacilusok? Nem tudunk mindig résen lenni hogy letörülgessük a kilincset, vagy a holmijait.
2012. márc. 29. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajotok nem lesz,ha megfogjátok a buszos kilincset! Ennyi bacilusra szükségetek is van. A túlzásba vitt higiénia okozza az allergiát.
2012. márc. 29. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem eszméletlenül felfújod ezt az egészet. Szegény húgod, már magam előtt látom, ahogy mászkálsz utána és törülgeted az ajtók kilincseit. Ez azért már kóros.

Ha Te utazol valamilyen tömegközlekedési eszközön, úgy hiszed, hogy nem érintkezel bacikkal, mielőtt hazaérsz megmosni a kezed ? Hülyeség ! Ezer helyen összeszedhetsz mindent.

2012. márc. 29. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Nem allergiát okoz, hanem az immunrendszert gyengíti. Ha nem kap semmilyen támadást, a szervezet nem tartja szükségesnek az immunrendszer erősen tartását. Aztán jön az influenzajárvány és mindenki 2-3 hétig beteg.
2012. márc. 29. 15:12
 4/5 anonim válasza:
Monduk én is kézmosással kezdem...
2012. márc. 29. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én levetkőzöm és aztán mosok kezet.
2012. márc. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!