Nagyon féltem anyukámat! Hogyan szoktathatnám le a dohányzásról?
Figyelt kérdés
Anyukám 44éves és egyre jobban féltem!17éves volt mikor rászokott a cigire és azóta folyamatosan megállás nélkül!Már többször mondtam neki hagyja abba.Mondta oké nem sokára.De semmi!Mivel hathatnék rá?
18/L
2010. okt. 2. 11:59
1/6 anonim válasza:
Igazából semmivel. :S
Talán a neten mutass neki videókat elrémisztés képpen.Használhatna tapaszt is.
2/6 anonim válasza:
Netes videó teljesen felesleges, 44 évesen tisztában van a cigi káros következményeivel. Esetleg javasolni neki az elektromos cigarettát. Az én anyám már 2 hónapja használja, és kibírja dohányzás nélkül.
3/6 anonim válasza:
Megrémülni nem fog, de a tapasz tényleg jó lehet! Nekem volt ismerősöm aki 35 évután le tudott szokni a nikotintapasszal
4/6 anonim válasza:
az elektromos cigaretta nem jó megoldás, mert abban is van nikotin
5/6 anonim válasza:
Az nem baj, a lényeg hogy a többi káros szar nincs benne, amiket a füsttel amúgy beszív.
6/6 anonim válasza:
Nikotin nem károsítja a szervezetet, vagy csak minimálisan. Ami a cigiben embert öl az a kátrány. Nikotin arra kell, hogy rá szokj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!