Hogyan lehet a partnerünket leszoktatni a dohányzásról? Sikerült már nektek?
Nem, de nem is akarom!
Nagykorú, felnőtt ember, nem egy kis pisis, akit nevelni kellene. Ő tudja, mit csinál, nem hülye, tisztában van a következményekkel.
Nekem, meg ha szeretem, akkor el kell fogadnom, hogy van ez a rosz szokása, és kész!
Megmondtam barátnőmnek hogy cigi szerintem gustistalan és hogy büdös, de felőlem csinálhatja.
Viszont ha érzem rajta hogy cigizett, akkor nem csókolom meg..
Én nem kényszerítettem arra hogy leszokjon, de ő sem kényszeríthetett arra hogy megcsókoljam miközben undorodok a büdös leheletétől. Amíg jártunk nem cigizett többet, de most megint mert az új pasija nagy bagós.
Igen,mondhatom hogy sikerült.
De végül már ő is akarta,csak az én akaraterőm kellett hozzá.
Napi 1 doboz erős cigit szivott,nagyon köhögött reggelenként,igy nem nézhettem tovább.
először csak napi 6 szál hónapokig,ez volt a neheze,sokszor rá kellett szólnom,kivenni a kezéből,sokszor haragudott..aztán estére amikor rájött hogy kibirja,akkor már bocsánatot kért mert morcos volt.
Aztán 4 szál,majd 2,és semmi,ez már a könynebb része volt,főleg hogy nem vett,akkor lusta volt lemenni venni,és mindig eltereltem a gondolatait,apró jutalmakat kapott mint egy kisgyerek.
Most már jóóideje nem gyújtott rá,néhanapján vizipipa,de az más
És végre büszke magára,ahogy én is az vagyok (rá is,meg magamra is,hogy nem engedtem a boci tekintetnek,amikor elvettem tőle)
Én csak megkértem rá, hogy ne bagózzon, mert aggódok érte.
Másnap letette és azóta se gyújtott rá. Ennek lassan 3 éve.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!