Hogyan lehetne leszoktatni róla? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egyik családtag mindig beleiszik az üveges/dobozos üdítőkbe.
Ha szólok/szólunk neki, megsértődik és "betörik a feje"...
2011. szept. 10. 22:26
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk van valaki aki közös családi ebédnél a kanalat szopogatja (pl tejföles, lekváros stb)
2/16 A kérdező kommentje:
Oké, csak itt az a gond, hogy ha vendég/ismerős jön, akkor abból kínáljuk amibe beleiszik? (ő az üdítős üvegbe iszik bele)
2011. szept. 10. 22:31
3/16 anonim válasza:
Anyósom szokta azt mondani, amikor vizet iszik a pohárból, hogy nem kell kimosni,mert nem koszos, csak víz volt benne.
4/16 anonim válasza:
kend be a szélét pirospaprikával.. vagy sóval.. borssal :D
5/16 anonim válasza:
Ne dobd ki az előző flakont/üveget és abba tölts egy keveset,a többit dugd el.
6/16 anonim válasza:
Leszoktatni? Kenjétek be valamivel az üveg száját ami kellemetlen. De szerintem ebből csak háború lesz:D Másik megoldás lehet hogy nesze öcsi, erre rá van írva a neved, ennek az üvegnek a száját akár a seggedbe is dughatod, a többi üdítőből ne igyál, mert azokkal mi már megtettük ugyanezt:D
Az öcsi azért volt, mert nekem anno az öcsém csinálta ezt. Jól megvertem érte, aztán leszokott. Majd elköltözött és a barátnőjénél újra felvette ezt a szokását, de már valahogy nem izgat:D Sok szerencsét. Persze ha nálatok a nagymamiról van szó, akkor őt inkább ne verjétek meg.
7/16 anonim válasza:
Vagy öntsétek ki az üdítőt valami széles szájú kancsókba. Ha abba is beleiszik akkor a felét úgyis magára borítja.
8/16 anonim válasza:
egyszer töltsetek bele valami mást pl megsavanyodott tejet... :D Mondjuk ez doboznál működik, átlátszónál nem igazán, de hidd e, legközelebb meg fogja nézni, mi jön a dobozból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!