Aki abortuszt kér, az a gyermekének miért nem kér fájdalomcsillapítót?
Figyelt kérdés
A magzat életét elveteti úgy,h a gyermek közben KÍNOKAT ÉL ÁT?2009. jún. 8. 01:06
31/35 A kérdező kommentje:
tudom,h Magyarországon csak 12 hónapos korig lehet elvetetni a babát, de vannak országok Európában,ahol később is lehet, és abból az okból is,hogy ne legyen még egy lány,v fiú, mert az eddigi gyerekek is lányok,v épp fiúk.
2009. jún. 10. 08:34
32/35 anonim válasza:
Az első oldal utolsó kommentelőjével értek egyet. Aki érett a szexhez, vállalja az esetleges következményeket! Én 2 egyetem mellett, 19 évesen estem teherbe. Összeköltöztünk egy alig 58 m2-es lakásba, összeházasodtunk és most 2 hónapos a lánykánk. A férjem nem keres jól, de hamarosan keres egy hétvégi állást is. Egy percig se fordult meg a fejemben az abortusz. Akkor vagy nem mertem volna több gyereket vállalni, vagy nem tudtam volna a következő szemébe nézni.
És ez undorító: az egyik gyerek élhet, a másiknak meg kell halnia, mert "rosszkor" jön. Romlott egy világ. :(
33/35 anonim válasza:
Hűha!A kérdező a kommentbe 12 hónapot írt az egy kicsit sok még a kihordásra is :))) talán 12 hét...
34/35 A kérdező kommentje:
elírás volt
2009. jún. 11. 18:19
35/35 anonim válasza:
Igen, kínokat él át. ajánlom figyelmetekbe a YOU TUBE-on a Néma sikoly című videót. Ultrahang felvélt csinálnak abortusz alatt.Gyakorlatilag a magzatot szétroncsolják, élve kezdik el széttépni.Nekem is volt egy kaparásom... Soha többé!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!