Aki abortuszt kér, az a gyermekének miért nem kér fájdalomcsillapítót?
Tudod még fiatal vagy és nem érted, hogy semmi sem fekete-fehér.
Nem kívánom neked, hogy erőszak után vívódj, hogy meg tudod-e tartani a gyereked és végül zokogva úgy dönts, hogy rettegsz attól, hogy mindíg a férfi arcát lásd a gyerekben.
És azt sem kívánom, hogy azt kelljen eldöntened, beteg gyerekedet megszüld-e vagy nem.
Főleg, ha orvosira jársz, akkor nem lehetsz ennyire vaskalapos, az emberek szabad akaratát és döntését tiszteletben kell tartanod.
Teljes mértékben egyet értek veled, kérdező!
Az összes abortuszt kérő nő megérdemelné, hogy soha a büdös életben ne lehessen többé gyereke, mert nem érdemli meg!
Akinek arra van esze, hogy szexeljen, annak arra is legyen, hogy vállalja a felelősséget.
Ez egész egyszerűen gyilkosság, akárki akárhogy is szépíti. Jogilag (sajnos) engedélyezett gyilkosság.
Csak azt nem tudom, hogy aki elmegy abortuszra, és utána sajnos újra teherbe esik, megtartja, megszüli a gyereket, akkor hogy tud annak a gyereknek a szemébe nézni? Ha meg az én anyám elvetette volna valamelyik testvéremet, akkor azt gondolnám róla, hogy nem is szeret igazán. Mert aki képes megölni az egyik gyerekét, akkor a másikat sem szeretheti a lelke mélyéig.
Utolsónak üzenem:"Az összes abortuszt kérő nő megérdemelné, hogy soha a büdös életben ne lehessen többé gyereke, mert nem érdemli meg!"
16 éves voltam amikor hazafelé mentem egyik este,és megtámadtak,persze nem volt nálam semmi érték,így úgy döntöttek megerőszakolnak,igen egymás után ketten(akkor még szűz voltam),teherbe estem....
szegény családba születtem,szegény családba nőttem fel(volt olyan nap mikor nem ettünk),az abortusz mellett döntöttem(lelkileg Te valószínűleg nem érzed át mennyire megviseli az embert),úgy gondoltam a nyomorba(értsd szó szerint)nem szülök meg egy kisbabát..
most 24 éves vagyok,van egy 14 hónapos fiam,komolyan úgy gondolod hogy nem érdemeltem meg?Hogy nem küzdöttem érte?
hogy nem állnék ki mellette?
"akkor hogy tud annak a gyereknek a szemébe nézni? "
miből gondolod hogy nem tudok a fiam szemébe nézni?
amikor magamat látom benne...
igen elmondhatom magamról hogy 16 évesen gyilkos lettem,de ma sem döntenék másképp,mert nem tudtam volna ott és akkor,olyan körülmények között felnevelni..
gondolod hogy ezt valaha fel fogom tudni dolgozni?évekig jártam pszihológushoz,nem segített,mert nem tudott,mert nem tudta felfogni miről beszélek,mert nem élte át...
gondolj bele,a világ nem fehér és fekete,attól sokkal árnyaltabb,nem tudhatod miért teszik meg annyian,nyilván nincs mentség a legtöbbre,de vannak akiknek nincs választásuk,vagy szerinted igen?nekem lett volna más kiút is?eddig még nem jöttem rá...
arra kérlek ne általánosíts!
Üdv!
nagyon sajnálom,h ilyen szemét,beteg emberek vannak,akik megerőszakolnak másokat, és igaz,h nem tudom,h milyen érzés,ezért erről nem is mondok semmit, bocsánat,ha megbántottalak
azonban azt akkor is mélységesen elítélem,ha vki azért veteti el a gyerekét, mert pl. ugyanaz a neme,mint az előző gyerekének, és mást akar, vagy hasonló okok miatt.
az abortusz engedélyezését szigorúan meg kellene szabályozni, teljesen betiltatni senki nem tudná
bűn bűnt szül: erőszak gyilkosságot
és ezzel nem akarok vádaskodni,nem vagyok szent,sőt...csak a világ beteg, és sajnos vannak olyan hatalmak a földön,amik ezt nem is akarják gyógyítani
minden bizonnyal nem érezném,ha álmomban kínoznának
az anya fájdalomcsillapítója nem hatásos olyan fájdalmak ellen, amikkel a magzat életére törnek
"azonban azt akkor is mélységesen elítélem,ha vki azért veteti el a gyerekét, mert pl. ugyanaz a neme,mint az előző gyerekének, és mást akar, vagy hasonló okok miatt."
Tudod (ha már orvosira jársz) a magzatot 12 hetes koráig lehet elvetetni,és olyan korban még nem lehet eldönteni hogy a gyermek fiú lenne vagy lány.Ne beszélj hülyeséget az emberek nem ezért vetetik el a gyermeküket de ha ezt valaki elhitette veled akkor nagyon naív vagy.Az ember aki elveteti a gyermekét nem azért teszi mert egy jó poén hanem valószínűleg nyomós oka van rá.És félre ne érts pl a fiatalság nem ok,de ha kiskorú az " anyuka " akkor bizony egy szülő beleszólhat a gyermek vállalásába (ha tetszik ha nem).A szülő pedig (szerintem) épp ésszel végig tudja gondolni és tud dönteni,tudja mi lenne a "legjobb" a még meg nem született babának és akár a leendő anya lelkének.Sokszor az anyagiak is gondot jelentenek és bizony a semmire nem volna szabad gyereket szülni mert a segélyekből sem nagyon lehet megélni főleg hogy ott a gyermek akit fel kell nevelni és ugy kb 18 évig el kellene tartani,ruháztatni,etetni,iskolába járatni és legalább a minimum szükségleteit megadni addig amíg annyira önálló nem lesz hogy el tudja tartani magát.
Az a "gyermek" nem tudhatod hogy mit él át,kínokat vagy sem.Nincs jogod elítélni azokat akik az abortusz mellett döntenek,sokaknak nincs választásuk.De ha mégis Te akkor sem szólhatsz bele.Inkább azon gondolkodj el mi volna ha betiltanák az abortuszt...ha az orvos (szívsebész) akit idéztél,ennyire ellene van,miért végzik el mégis a műtéteket?Mert ez a kötelességük,ezt választották,ezért kapják a fizetésüket.
Na és ebből lehetne egy következő kérdést...
Fordítsuk meg a dolgot.
A Nőnek fizetnie kell az abortuszért (nem elég a lelki fájdalom ami lehet utána) de ugy is mondhatnám hogy az orvos pénzt kap azért hogy meg nem született gyermekeket gyilkoljon,és láthatóan élvezik mert ahogy írtad több millióra rúg az abortuszok száma az elmúlt X évben!Mi pénz lehet az!Ennyi erővel ha ítélkezni akarsz akkor ott vannak az orvosok...hát ennyit erről.
Kicsit gondolkodni kell...fiatal vagy nincs abortusszal kapcsolatos tapasztalod (sose legyen!!!) ne ítélkezz!
4 hónapos kisfiú anyukája
az orvosoknak megvan a lehetőségük,h eldöntsék, elvégzik-e az abortusz,nem kötelességük elvégezni
és nem hinném,h élvezettel teszik,mert nem azért végzik el,hanem mert az vki más azt akarja, nem az orvosok hibája,h ennyi abortusz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!