A barátom speedezik, én nem szeretném leszoktatni. De mégis szeretném ha nem anyagozna, mit tegyek?
A barátom már 6 éve speedezik... 4 éve vele vagyok és igazából nem zavar, sőt észre se lehet rajta venni hogy anyagozik :) BMX-ezik, hip-hop-ozik, egyetemre jár, és gitározik :D
de utánanéztem kicsit a speednek, és vannak elég szép káros hatásai és megijedtem... most mit csinálljak?
Én csak teljes mértékben gratulálni tudok.
Amúgy ez egy kamu kérdés, ha még sem az, akkor vagy 14 éves vagy, vagy az iq szinted egyezik meg vele.
Döntsd el, mit akarsz. Leszoktatni vagy nem. Köztes megoldás nincs...-.-'
19/l
hát... a saját apja tolt ki vele... hisz ő adta barátomnak a drogot... hogy én mennyire utálom :@
de barátom öccsének is úgyanúgy adta az anyagot, de barátom már nem engedte hogy az öccse is így járjon mint ő :/
2-őnk szülinapja között (jan.20) meghérte a kezemet *-*
és én igent mondtam... :D
és ne mondjatok erre semmit.... nem ismeritek...
és één szeretem őt :)
Boldog házasságotok folyamán végig fogod nézni, hogy válik olyanná mint az apja. A csúnya legvégéről még nem is beszélve. Gondolom tudod mit csinálsz, hiszen ismered(?) őt.
Nem te leszel az első, sem az utolsó, akinek beletörik a bicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!