Más is van így, vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy akármennyire fáradt is vagyok, nap közben nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Akármennyire fáradt vagyok,hiába fekszem le aludni ebéd után, mikor a kislányom is alszik,egyszerűen képtelen vagyok elaludni, estére meg mint egy múmia zuhanok az ágyba.Mitől lehet ez?2011. nov. 21. 08:23
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki a citromfű teát, nekem, meg az oldalon több személynek segített az elalvásban!!! Napi 2*2dl és úgy fogsz aludni, mint a bunda, pihentetően és olyan hamar, hogy leteszed a fejed és már alszol is!!!
2/3 A kérdező kommentje:
és akkor meg ha pont nem lesz lehetőségem nappal aludni, akkor nem leszek még fáradtabb estére tőle? vagy csak alvás előtt igyam?
2011. nov. 21. 08:41
3/3 anonim válasza:
Hát az igaz hogy álmosít, akkor igyad amikor tudod, hogy van időd aludni, meg este is ihatod és még jobbat fogsz aludni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!