Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy kb.2 hete...

Miért van az, hogy kb.2 hete elkezdtem hirtelen tornázni a kezemre, és lábamra, azóta olyan izomlázam van a kezeimben, lábaimban, előtte sosem tornáztam, gondolom nem vagyok hozzászokva, szerintetek?

Figyelt kérdés

2011. nov. 10. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert gondolom nem melegítettél be előtte, és túlerőltetted.

Meleg fürdő, izomlazító krémek(pl: Voltaren, Fastum) és lehet hallni sem akarsz róla, de dolgozz rá.

2011. nov. 10. 16:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta is próbálok tornázni, de nem akar elmúlni! Lehet hogy a hirtelen megerőltetés volt a baj!
2011. nov. 10. 16:14
 3/3 anonim válasza:
Nekem amikor megmütötték a làbamat akkor abba kellett hagynom az edzést és amikor ùjra elkezdtem akkor nekem is ugyan ilyen izomlàzam lettkb 1 hétig tartott, még a wc-re is alig tudtam ràülni de ez csak akkor fog elmùlni ha ràdolgozol!;)
2012. márc. 27. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!