Mi ez az idegesítő érzés a kezeimben, meg a lábaimban?
Orvoshoz kellene menni, mivel ezek eleg komoly tunetek, ahhoz, hogy itt barki is velemenyt vagy tanacsot adhatna, mivel ez nem egy sima natha, vagy viszketes,
ez egy verkeringesi problema, ami miatt a vegtagjaid es fajnak, de itt csak a kivizsgalas utan az orvos tud adni bovebb informaciot, egy alapos kivizsgalas utan.
Ne hanyagold el, menj orvoshoz!
Orvosoz menni nem szégyen. Ő azért van, hogy meggyógyítsa aki rá szorul. De egyébként ezek a tünetek lehetnek idegi alapon is. Abból gondolom, mert írtad ha nem figyelsz rá észre sem veszed.
Jobbulást kívánok Neked!
nem idegi alapon van, mert nem idegeskedek meg semmi, szval nem pánikolok, csak érzem h a vér olyan furán áramlik, a kézfejem és lábfejem pedig nagyon hideg,:S
Tudom h nem szégyen csak mostanéban iszonyat sokat voltam nála, mindenféle problémával. De most pl tökre fázis a jobb kezem felmelegitettem, és megfájdult:S Olyasmi mint mikor télen az ember bejön a melegbe, de nem annyira erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!