Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi ez az idegesítő érzés a...

Mi ez az idegesítő érzés a kezeimben, meg a lábaimban?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz, ma kezdődöt mikor beültem az autóba, és vhogy kezem meg a lábam oylan fura. Nem csinálok velük semit, de oylan idegesitő érzés van bennük, mintha nem is tudom csikizné vagy nem is tudom. Azonkívül ha lépcsözöm vagy vmi alapbol fáj a kezem meg a lábam, haazértem rögtön hánytam, megvok fázva, köhögök, lehet ehez vmi köze? Most h igy irok picit mintha fájnának is, de ez az idegesitő rossz érzés sokkal zavarobb. Ez az influenzátol lehet?
2010. szept. 27. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kellene menni, mivel ezek eleg komoly tunetek, ahhoz, hogy itt barki is velemenyt vagy tanacsot adhatna, mivel ez nem egy sima natha, vagy viszketes,

ez egy verkeringesi problema, ami miatt a vegtagjaid es fajnak, de itt csak a kivizsgalas utan az orvos tud adni bovebb informaciot, egy alapos kivizsgalas utan.

Ne hanyagold el, menj orvoshoz!

2010. szept. 28. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:
fura mert csak akkor veszem észre ha figyelek. Minnél jibban koncentrálok annál jobban érzem, ha vmivel elvok foglalva felsem tűnik:S Amugyis kell mennem pszihiáterhez, meg családsegitőbe, most meg megint a dokihoz,:S Már tiszta idiótának néz, h mekkora hipochonder vok:S
2010. szept. 28. 20:04
 3/4 anonim válasza:

Orvosoz menni nem szégyen. Ő azért van, hogy meggyógyítsa aki rá szorul. De egyébként ezek a tünetek lehetnek idegi alapon is. Abból gondolom, mert írtad ha nem figyelsz rá észre sem veszed.

Jobbulást kívánok Neked!

2010. szept. 29. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:

nem idegi alapon van, mert nem idegeskedek meg semmi, szval nem pánikolok, csak érzem h a vér olyan furán áramlik, a kézfejem és lábfejem pedig nagyon hideg,:S

Tudom h nem szégyen csak mostanéban iszonyat sokat voltam nála, mindenféle problémával. De most pl tökre fázis a jobb kezem felmelegitettem, és megfájdult:S Olyasmi mint mikor télen az ember bejön a melegbe, de nem annyira erősen.

2010. szept. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!