Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mien fóbiám van? Vagy miez?

Mien fóbiám van? Vagy miez?

Figyelt kérdés
20-éves fiú vagyok nem tudom hogy jóhelyen járok e de remélem tudtok segíteni! Hogy mien fóbiám van? Mert van az biztos! Nem agora fóbia mert utcákra kimerek menni, és a terektől sem félek! Amitől félek az pl: egy nagy csarnok vagy nem is tudom a metróba is vannak oldalra ien beugró alagutak attól is nagyon félek! és egyszer a Deák tér, és aranyjános utca között kinéztem az ablakon és megláttam azt a kivilágított hosszú alagutat oldalra és elkapott a sírás és a remegés egészen a Lehel térig tartott! és attól is félek ha megyek egy alagótban és félek hogy hirtelen egy nagy terem vagy csarnok lesz ott ami ien nagyon magas és tág hely! és igy felnézek benne belegondolok és rosszul leszek! és a Nyugatiba és a Keletine is alig merek bemenni félek felnézni érzem hogy ott avgyok és ráz a hideg de közbe meg önlik rólam a viz! Csak azon jár a fejem hogy hogy tudjak kimenekülni onann! és olyan érzés mint ha oldalról igy valami megfogna és kiráz a hideg! Tudnátok ebben nekem segíteni hogy ez mi nálam? és hogy tudnék ezen változtatni? Köszönöm előre is! A NORMÁLIS válszaokat! A butaságokkal nem foglalkozom :-)
2011. okt. 6. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát pedig ezek bizony az agorafóbia tünetei is lehetnek (ami nem csak azt jelenti, hogy nem mersz kimozdulni otthonról, sőt).

Mindenképpen menj vele orvoshoz, ha ennyire elviselhetetlen.

2011. okt. 6. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!

hát nem tudom hogy mien fóbia de gondolkodom rajta! de ez már kb másfél éve van velem !! azóta mióta metróval reggel utaztam és beugrott egy nő az metró elé! és megált a metró és sötétség lett! ugy kellet kimásznunk a metróból!! azóta van nálam ez a félelem !!! és nem tudok senkinek erről beszélni! mert annyit mndanak hogy hát besz..ri vagy , meg félős :// de köszi a választ még1szer :-))

2011. okt. 6. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!