Miez tudtok módszert?
azaz orvos elég nyomorék lehetett neharagudj. melyik orvos mond már ilyet h egyél zsíros kaját szevasz?:D
figy, sztem minél hamarabb menjél vmi jobb szakemberhez, mert ezmár elég súlyosan hangzik.
addigis egyél activiát sokat. igyál meleg tejet. próbálkozhatsz a kávéval is ébredés után. és igyál több vizet
Vehetsz kombucha teát. Tisztít, méregtelenít, meg is hajt.
Ennyi idő után rengeteg méreganyag halmozódhatott fel a szervezetedben. Ez tisztítja a bélbolyhokat, a lerakódásokat feloldja. Tényleg vedd komolyan, mert megbetegszel!
figyi, sztem neked elég komoly betegséged lehet ha anno minden 5 perc múlva kijött belőled, mostmeg egyáltalán semmi.
nagyon ritkán küldök itt orvoshoz vkit, de szerintem neked sürgősen kéne egy szakember. bocs ha erőszakosnak tűnök, de már én félek h mi lesz veled, mert ez elég komolyan hangzik-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!