Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miez tudtok módszert?

Miez tudtok módszert?

Figyelt kérdés
nincs (már bocs) székletem, tudtok valami nagyon olcsó székletfokozót?? akár házilag is
2010. dec. 5. 12:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egyél, ennél egyszerűbb módszert nem tudok.
2010. dec. 5. 12:47
 2/19 A kérdező kommentje:
eddig mindíg ha 1 falatot is ettem könyen kijött, de már vagy 1 hónapja semmi (ettől nem vagyok vékony magasságomhoz nagy a súlyom, 155/66, de ha nem marad meg bennem semmi hogy nő a súlyom?)
2010. dec. 5. 12:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel rendesen a szervezeted átáll takarékra, ettől is lehet hogy kevesebb a székleted.
2010. dec. 5. 12:55
 4/19 anonim ***** válasza:
te egy hónapja nem székeltél? ez komoly? sztem te azonnal keress fel egy orvost, de sürgősen
2010. dec. 5. 12:56
 5/19 A kérdező kommentje:
voltunk, azt mondta egyek sok zsíros ételt, de a sok zsíros kaja inkább hánytat mint fosat (már bocsika a hülye kifejezésért)
2010. dec. 5. 13:00
 6/19 anonim ***** válasza:

azaz orvos elég nyomorék lehetett neharagudj. melyik orvos mond már ilyet h egyél zsíros kaját szevasz?:D

figy, sztem minél hamarabb menjél vmi jobb szakemberhez, mert ezmár elég súlyosan hangzik.

addigis egyél activiát sokat. igyál meleg tejet. próbálkozhatsz a kávéval is ébredés után. és igyál több vizet

2010. dec. 5. 13:02
 7/19 A kérdező kommentje:
kávét szoktam inni (inkább tejeskávét), a meleg tej elaltat vagy meghánytat.kiskoromban bezzeg ettem 1 falatot 5 perc mulva ki is jött, ez ritkult persze a súlyom is megnőtt csak nem tudom mitől, de most szinte elakadt minden
2010. dec. 5. 13:05
 8/19 anonim ***** válasza:

Vehetsz kombucha teát. Tisztít, méregtelenít, meg is hajt.

Ennyi idő után rengeteg méreganyag halmozódhatott fel a szervezetedben. Ez tisztítja a bélbolyhokat, a lerakódásokat feloldja. Tényleg vedd komolyan, mert megbetegszel!

2010. dec. 5. 13:06
 9/19 anonim ***** válasza:
még valami: valószínűleg pszichés oka is van, amit fel kell oldani. Valamiről nem mersz beszélni, ami nyomaszt. Esetleg titkolsz valamit, vagy nem mersz szembe nézni valamivel. Mindenképpen nyomaszt valami. Ha ezt feloldod, már fél siker. Jó az agykontroll is, de abban hinned is kellene...
2010. dec. 5. 13:08
 10/19 anonim ***** válasza:

figyi, sztem neked elég komoly betegséged lehet ha anno minden 5 perc múlva kijött belőled, mostmeg egyáltalán semmi.

nagyon ritkán küldök itt orvoshoz vkit, de szerintem neked sürgősen kéne egy szakember. bocs ha erőszakosnak tűnök, de már én félek h mi lesz veled, mert ez elég komolyan hangzik-

2010. dec. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!