Miez tudtok módszert?
Figyelt kérdés
nincs (már bocs) székletem, tudtok valami nagyon olcsó székletfokozót?? akár házilag is2010. dec. 5. 12:47
11/19 anonim válasza:
Rosttabletta vagy rostpor (vagy rengeteg rosttartalmú zöldség, gyümölcs, de az most nem igazán beszerezhető).
13/19 A kérdező kommentje:
lehet h valaki netán nem hiszi el, de van orvosi papír is arról, hogy 3 évesen 10 kg, sem voltam, most meg (röhöghettek: ) 155 cm vagyok 67 kiló, úgy hogy "fostam egész életemben" (nem szószerint) szinte alig eszek mert a szervezetem nem sok mindent vesz be (mennyiségre). valóban van hájam, és a szüleim szerint fogynom kéne, és volt egy idő hogy a barátnőmmel (aki rendszeresen sportol, 5 kör az iskolai focipálya körül megse kottyan neki) 1 hónapog eddzettem és semmi eredmény.rengeteg orvost láttam sok bajom volt kiskoromban de eggyik se mondta hogy beteg lenne a belem ilyen téren
2010. dec. 5. 13:18
14/19 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül lisztérzékeny? Nagyon sok problémát tud okozni ez a fajta allergia.
15/19 anonim válasza:
Szerintem is orvos, és ha megengedheted magadnak (szüleid), akkor ajánlom a Colonix kúrát, nézz utána a neten, hihetetlen, de igaz amit ott látsz.
Ha anyagilag ez nem megy, akkor ajánlo, hogy -az orvos után - is, rendszeresen egyél asszem Tamarin a neve, szóval ilyen problémákra való lekvárt.
Sok sikert
17/19 anonim válasza:
Aszalt szilva? Szilvalekvár? Nagyon jó hashajtó.
18/19 anonim válasza:
Szerintem menj el egy másik orvoshoz, mert ez nem egészséges.
Amúgy meg keserűsó, az tuti meghajt, gyógyszertárban kapható, nem drága.
19/19 anonim válasza:
Szivesen javasolnék neked egy konkrét orvost, de az már reklámnak számítana. Ha írsz privátot, küldök linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!