Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyszerüen nem tudom miez...

Egyszerüen nem tudom miez milehet?

Figyelt kérdés
elöször jött a bokámra 1 azthittem pókcsípés de utána jött mégkettö ugyanoda de azok már elmultak és rá kb. 4 napra jött az ujjamra 2 pirosas kicsit domború bub aminek a közepe kicsit alig láthatoan fehérkés és néha ha megnyomom akkor olyan mitnha állna benne egy tü.És most több is jött a bal kezemen (ujjamon) 6 van a jobb kezemen pedig csak a csuklomon volt egy nagyobb de az már visszanött és sokkal kisebb alig érzem de ma jött egy a kisujjam oldalára is...egyszerüen nem tudom miez valaki megtudná mondani?Eddig azért nem akartam orvoshoz menni mert azgondoltam hogy elmulik..de ha valaki tudna valamit légyszi irjátok le tippként és hogy hogy kezelhetném..köszi
2011. ápr. 11. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy ágyi poloska.
2011. ápr. 11. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász!!!

Elmondom hogy nem fog elmúlni lehet hogy valami vírus vagy baci akkor ha pedig benne van a véredben csak gyógyszeres kezelés fog segíteni!

Vagy tényleg valami összecsípked nyomozd ki éjjel mi történik veled!

2011. ápr. 12. 01:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Biztos megyek már börgyogyászatra.de nem hiszem hogy ágyi poloska mert most megnéztük de semmi jele és olvastam az interneten utána és semmit nemt találtunk (szerencsére) de majd a börgyogyász megmondja.De ha valakinek van még valami tippje az legyenszíves írja le nekem!!Előre is köszi.
2011. ápr. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!