én ezt egyszerűen nem értem?
Figyelt kérdés
szóval néha hallani a hírekben hogy műtét közben bent marad a törlőkendő, és ez okoz mindenféle gyulladásokat... na már most nem vagyok orvos sem nem leszek orvos, bölcsész vagyok, de könyörgöm vki mondja már el nekem hogy nem lehet észrevveni hogy bent maradt egy egész törlő kendő...?? annyira véres lesz minden h nem lehet észrevenni, de ezt egyszerűen nem tudom elhinni :S:S nem tudom nekem ez iszonyú fura hogy maradhat bent véletlenül törlőkendő (vagy akármi..)
köszönöm
2011. okt. 26. 13:22
2/2 anonim válasza:
Mert nehéz látni sokszor. Elméletileg az asszisztensnek meg kell számolnia a kivett tamponok számát, és ha gond van, jeleznie kell, de ugye egyrészt ők is csak emberek, meg az orvosok is szeretik a bort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!