Mennyire engeditek el magatokat a párotok előtt?
Szerencsére nálunk nem tabuk ezek a dolgok, de persze ez nem azt jelenti, hogy szándékosan kultúrálatlanul viselkedünk :). Velem ritkábban esik meg ilyesmi, de nem azért, mert visszatartom, csak biztos kevesebb gázt termelek (haha), a barátommal többször fordul elő.
De ha kijön egy-két dolog, nem problémázunk rajta, a "bűnös" mosolyogva annyit mond, hogy "bocs", a másik meg kedvtől függően vagy nevet egy kicsit, vagy elszalad a szagoktól (általában én :D), de igazi harag soha nincs :). Egyéb "undorító" szokások nem nagyon jutnak eszembe, de soha semmi ilyesmi miatt nem szoktunk szégyenkezni, hiszen ezek természetes dolgok, és szeretjük egymást.
A pároddal akivel együtt élsz, egy test egy lélek kell, hogy legyetek, különben nem ér semmit az egész. Néhány hétnyi együttélés után nem marad titokban semmi!
Ha magamból indulok ki: együtt élünk 15 éve, csináltunk két gyereket, és együtt is szültük meg őket. 9 hónaposan én borotváltam, mert nem tudott már lehajolni, láttam már összevérzett bugyiját. Na és? Előfordul mindenkivel.
A feleségem elkisért gyomortükrözésre, így ő már belülről is látott engem. Mossa a gatyáimat, zoknijaimat.
A füdrőszoba nyitva van fürdéskor is.
Ezek után lehetnek még titkaink egymás előt?
A babtól mindketten f*ngunk, a szénsavastól meg böfögünk (persze nem egymás szájába).
Ettől még nem fogunk kiábrándulni egymásból.
Ne haragudjatok, de én ellenvéleményt képviselek. Nem az ilyen dolgokon múlik egy pár bizalmas viszonya. Vannak dolgok, amikben igenis tartani kell a méltóságot, a diszkréciót, különben megette a fene, arra ébredsz, hogy egy disznó van melletted! (Főleg ha a pár véleménye nem egyezik lyen dolgokban...)
A lelki kapcsolatban illetve a szexben kell felszabadulni, nem az igénytelenségben.
Szerintem a tiszteletet meg kell adni egymásnak x év után is, illetve x év után is igyekezni kell vonzónak lenni egymás számára.
Előttem még egy pasi se mert böfögni (ha kicsúszott, bocsánatot kért), orrot piszkálni, szellenteni meg pláne nem. Szerintem meg kell adni annyi tiszteletet egymásnak, hogy rendesen fújsz orrot zsenkendőbe, diszkréten böfögsz és ha egyéb gázproblémáid támadnak, elmégy a wc-re.
A menzeszvér az végülis más, vannak párok, akik olyankor is szexelnek, például. De akkor sem kell kirakni az ezzel kapcsolatos dolgokat szem elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!